Bekir Saçar Moda dünyasından bir dev geçti
HABERİ PAYLAŞ

Moda dünyasından bir dev geçti

Türk modasının en popüler tasarımcısı, usta terzi Yıldırım Mayruk 60 yıllık meslek hayatına veda etti. Oyuncu Mert Fırat ve Tuğçe Sarıkaya Dağıstan’ın sunuculuğunu yaptığı gece, iş adamı Sait Emir ana sponsorluğunda tarihi Fişekhane’de düzenlendi.

Moda dünyasından bir dev geçti

Bu tarihi organizasyona sosyete, sanat ve iş dünyasının ünlüleri katıldı. Kâinatın tüm renklerinin kullanıldığı “Yıldırım Mayruk jübile” koleksiyonu, 1000’den fazla elbise içinden seçilen 200 kostümden oluştu.

Moda dünyasından bir dev geçti

Bu kostümler, 200 manken tarafından tanıtıldı. Seçkin davetliler için üst düzey tedbirlerin alındığı organizasyona yalnızca çok özel 100 konuk davet edildi.

Haberin Devamı

Her yaştan manken podyuma çıktı

Moda dünyasından bir dev geçti

Geçmiş yılların ve bugünün en popüler modelleri Açelya Kartal, Ahu Yağtuğ, Alona Kral, Anastasia Görel, Arzum Onan, Aslıhan Karalar, Aylin Arasil, Azra Akın, Buket Saygı, Buse İskenderoğlu, Çağla Şikel, Canan Mutluer, Duygu Ulaş, Ebru Güzel, Ebru Ürün, Ece Gürsel, Ece Pirim, Emel Yıldırım, Eren Güneri, Erjena Avokadnas, Esra Sümer, Günay Musayeva, İpek Gümüşoğlu, İvana Sert, Meltem Hakarar, Meltem Keklik, Nur Kübra Yıldız, Ola Zaremba, Özlem Yıldız, Pınar Tezcan, Şebnem Sürücü, Seda Ertan, Sema Şimşek, Şenay Akay, Soner Sevim Çiftçi, Sibel Özünlü, Sevcihan Tunca, Suna Selen, Tuğba Özay, Tuğçe Sarıkaya, Yanita Schmidt, Yasemen Çavuşoğlu, Yelda Kara, Zeliha Çal efsane oyuncu Türkan Şoray ve Bülent Ersoy veda gecesinde podyuma çıktılar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder