Bekir Saçar Öykü Çelik'in Survivor 2021'de ne giyeceğini çok merak ediyorum
HABERİ PAYLAŞ

Öykü Çelik'in Survivor 2021'de ne giyeceğini çok merak ediyorum

Acun Ilıcalı Dominik’te düzenlediği meşhur yarışma programı Survivor 2021‘in ilk yarışmacısının oyuncu Cemal Hünal olduğunu geçen hafta açıkladı. İkinci yarışmacının oyuncu Öykü Çelik olduğu da dün duyuruldu. Öykü, geçen hafta Cihan Şensözlü’nün YouTube programında “Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?” deyince ortalık karışmıştı.

Diz altı şortla mı yarışacak?

Öykü Çelikin Survivor 2021de ne giyeceğini çok merak ediyorum

Survivor’da kadınlar yarışmalarda şort ve tişört giyiyor. Dolayısıyla yarışmanın formatı gereği Öykü’nün de bu yarışmada şort ve tişörtle yarışması gerekecek. Ama bu durumda Öykü kültürünü reddetmiş olmayacak mı? Belki de Acun Ilıcalı ona bir ayrıcalık tanıyıp diz altı şortla yarışmasına izin verecek. Diğer yarışmacı kızlar eğer bugüne kadar hep diz üstü etek giymişlerse, kültür alanında güzel oyuncu Öykü’den bir adım geride olacakları kesin! Yarışmanın başlayacağı gününü vallahi iple çekiyorum.

Haberin Devamı

Koleksiyonluk imzalı plaklar satışa çıkıyor

Öykü Çelikin Survivor 2021de ne giyeceğini çok merak ediyorum

Sertab Erener'in 2016’da çıkardığı ‘Kırık Kalpler’ albümünden sonra 14 şarkıdan oluşan pop-rock albümü ‘Ben Yaşarım’ geçen haziranda çıkarmıştı. Son 3 senedir sürekli kapalı gişe olan ‘Sertab’ın Müzikali’ne şu sıralar yaşadığımız salgından ötürü ara veren Sertab, son albümü ve ‘Ah Şişede Lal’ adlı albümlerini koleksiyoncular için (long play) plak formatında yeniden çıkardı. Plaklarını dün imzalayan Erener bu plakları hayranları için önümüzdeki hafta sertab.com’dan satışa çıkaracak.

Sırada hangi iş var?

Öykü Çelikin Survivor 2021de ne giyeceğini çok merak ediyorum

Ivana Smilijovic 90’lı yılların sonunda Sırbistan’dan İstanbul’a mankenlik yapmaya gelmişti. Modellikte hayal ettiği yere gelemediği günlerde iş insanı Yurdal Sert ile tanışıp evlenince magazin dünyasının ünlüleri kervanına katılıp sosyeteye de yatay geçiş yapmıştı. Mankenlikten sonra modacılığa terfi edip kendi markasını çıkardı. Ardından kafe işletmeciliğine soyundu. Televizyon sunuculuğu, oyunculuk, şarkıcılık yaptı, kitap yazdı. Daha aklıma gelmeyen bir çok iş alanına el atan İvana şimdi de aşçılığa soyundu. Yaptığı reçel, turta ve yemek tariflerini Instagram hesabından hayranları için paylaşmaya başladı. Ivana’nın aşçılıktan sonra hangi meslek dalına el atacağını çok ama çok merak ediyorum.

Haberin Devamı

Otuz kişilik düğünle evlenecekler

Öykü Çelikin Survivor 2021de ne giyeceğini çok merak ediyorum

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Hülya Koçyiğit’in küçük torunu, Gülşah – Ender Alkoçlar’ın küçük kızı Aslışah 9 aydır flört ettiği, gıda sektöründe faaliyet gösteren HD Group’un veliahtı Kaan Demirağ’ın evlilik teklifini kabul ettiğini önceki gün sosyal medya hesabından duyurdu. Düğün töreni 5 Şubat gecesi Beşiktaş’taki Four Seasons Hotel At The Bosphorus’ta yapılacak. Pandemi nedeniyle mini düğün törenine sadece 30 kişi katılacakmış

Sıradaki haber yükleniyor...
holder