Bekir Saçar Özgür Aras'ın Harbiye'deki 'ev'i
HABERİ PAYLAŞ

Özgür Aras'ın Harbiye'deki 'ev'i

90’lı yıllarda sadece Türkçe müzik çalan mekanlar çok ama çok moda olmuştu. Türkçe müziğe burun kıvıran ‘elit kitle’ bile kısa sürede bu trende ayak uydurdu. Masa üstünde eller havada dans etmeye başladı. Türkçe kulüpler 10 yıl önce popülaritesini kaybetti. “Geçmişini bilmeyen geleceğini projelendiremez” diyen müzik ve eğlence dünyasının trendlerini belirleyen Özgür Aras şimdi de Klein’in üst katında ‘Ev’ adını verdiği Türkçe müzik çalan harika bir kulüp açtı.

Özgür Arasın Harbiyedeki evi


ELLER HAVADA EĞLENCE DORUKTA

Bir evin salonunu anımsatan kulüp yaklaşık 150 kişilik. Alanda hiç sütun olmamasından dolayı oldukça ferah ve herkes her noktadan birbirini süzebiliyor. 50 kişilik VIP bölümü oldukça havalı. Kulüp salı gecesi fotoğraf sanatçısı Lara Sayılgan’ın partisiyle açıldı. Hınca hınç dolan kulübün DJ’i o kadar güzel çalıyordu ki yerinizde durmak mümkün değildi. Misafirlerler hızlarını alamayıp koltukların, masaların üzerine çıkarak çılgınlar gibi dans edip eğlenmeye başladı. Yonca Evcimik, Burak Kut, Onur Büyüktopçu, Doğukan Güngör, Halil İbrahim Ceyhan, Nihat Odabaşı, Tamer Yılmaz, Seçkin Piriler, Ebru Aydın ve Seda Mete de kendini müziğin ritmine kaptırıp dans edenler arasındaydı. Özgür “Yarın da İrem Derici’nin partisi var” deyince çarşamba gecesi saat 23.00 gibi soluğu ‘Ev’de aldım. Kulübün kapısındaki kuyruk Harbiye’ye kadar uzanıyordu. Görevliler kapıyı yarım saat sonra kapattı, Gelenlerin çoğu kapıda kaldı.

Haberin Devamı

Özgür Arasın Harbiyedeki evi

GECE YARISI YEMEK KEYFI

Saat kaç olursa olsun ‘Ev’de kimse aç kalmıyor. Executive Şef Ahmet Faruk Kılıç, ayak üstü yenecek harika atıştırmalıklar hazırlamış. Ben domates çorbası içip, pazı sarması ve mantı yedim. Gerçekten üçü de leziz mi lezizdi. Kulüp çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi geceleri açık. Siz de Türkçe müzikle eğlenmeyi özleyenlerdenseniz ‘Ev’e rezervasyon yaptırmadan sakın gitmeyin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder