Bekir Saçar Toplayın valizleri komşuya gidiyoruz
HABERİ PAYLAŞ

Toplayın valizleri komşuya gidiyoruz

Şeker Bayramı’na az bir zaman kaldı ve bayram tatili 9 gün sürecek. Bu tatili en iyi şekilde değerlendirmek isteyenlere önerim kapıda vize uygulamasını başlatan Yunan Adaları olacak. Hadi gelin, huzur ve özgürlük dolu bir kaçamak yapalım.

Rodos

Fethiye, Bodrum ve Marmaris’ten bir saatte ulaşabilirsiniz. Adada, Saint John şövalyelerinin, İtalyanların ve Osmanlıların bıraktığı tarihi mirasları görün, çılgın eğlencelerle unutulmaz anılar biriktirin.

Kos

“Deniz tatilinde olmazsa olmazım rüzgar sörfü” diyenler Kos’u tercih edebilir. Bodrum ve Turgutreis’ten 45 dakikada ulaşabileceğiniz adanın çarşısında yok yok. Uzun kumsallı, Marmari Plajı müthiş.

Haberin Devamı

Simi

Bozburun’a 6.5, Datça Limanı’na 8 km uzaklıktaki adanın ressamları kıskandıracak türdeki renkli binaları müthiş. Bodrum’dan gidebileceğiniz adanın yemekleri damak çatlatan türden.

Midilli

Ayvalık’tan feribotlarla gidebileceğiniz adanın Roma, Bizans ve Osmanlı’nın izlerini taşıyan sokakları büyüleyici. Salaş restoranların lezzetlerini unutamayacaksınız.

Sakız

Çeşme’ye 45 dakika uzaklıktaki ada tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü. Alışveriş seviyorsanız aradığınız yer tam da burası.

Meis

Kaş’tan yarım saatte geçebileceğiniz ada, Mavi Mağara’sı, Likya kaya mezarları, eğlencesi ve renkli mimarisiyle ünlü.

Samos

Sığacık ve Kuşadası’ndan gün boyu karşılıklı seferler var. Diğer adalara göre daha sakin ve huzurlu. Doğal güzellikleri beklentilerinizi fazlasıyla karşılıyor.

Kalimnos

Bodrum’dan gidebileceğiniz ada macerayı sevenler için biçilmiş kaftan. Kaya tırmanışı yapın, dalış yapın, tekne turuna çıkın. Adanın kekik balı çok meşhur.

Patmos

Hıristiyanlar için kutsal bir ziyaret noktası olan adanın dar sokakları ve berrak plajları müthiş. Bodrum’dan gidebileceğiniz adada Apokalipsis Mağarası’nı ve Aziz Yuhanna Manastırı’nı mutlaka ziyaret edin.

Leros

Bodrum’dan sürekli feribotlar var. Sakin ve huzurlu adanın koy plajları çok meşhur. Leros Kalesi’ni, Ayos İsidoros Kilisesi’ni ziyaret edin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder