Bekir Saçar Usta oyuncuyu anma gecesi
HABERİ PAYLAŞ

Usta oyuncuyu anma gecesi

Usta oyuncu Levent Kırca 12 Ekim 2015'te 67 yaşında karaciğer kanserinden dolayı hayata gözlerini yummuştu. Usta oyuncu ‘Olacak O Kadar’ adlı televizyon programındaki ‘Küçük Hüsamettin, Cevat Kelle ve Bestami’ tiplemeleriyle hayranlarını tam 21 yıl ekranlara kilitlemişti. Rahmetli Kırca’nın eski eşi Oya Başar, oyuncu Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, ve Sedef İybar, ustanın ölümünün beşinci yıldönümünde Karaköy Mürver Restaurant’da bir araya gelip sanatçıyla birlikte geçirdikleri eski güzel günleri andılar.

Haberin Devamı

Huzurlarınızda Belvü Müzikhol by Ali Sayar

Usta oyuncuyu anma gecesi

20 yıl önce eğlence hayatına Serdar Ortaç'la damga vuran Etiler’deki Dalmaz Center, geçen kış BVS Grup bünyesinde yeniden açılmış ama hayal edilen ilgiyi görmemişti. Eski Dalmaz’ın olduğu mekan 17 Ekim Cumartesi gecesi ‘Belvü Müzikhol by Ali Sayar’ olarak yeniden açılıyor.

Usta oyuncuyu anma gecesi

İşletmeciliğini Ali Sayar’ın yapacağı mekanın ilk gecesinde Cenk Eren sahneye çıkacak. Belvü de kış sezonu boyunca dönüşümlü olarak Suzan Kardeş, Celil Nalçakan, Ayta Sözeri, Deniz Seki ve Rubato gibi ünlü isimler canlı müzik performansı sergileyecek

Sıradaki haber yükleniyor...
holder