Bilal Emin Turan 'İndirimsiz, kampanyasız almam' diyenlere fırsat! Ekimde alışveriş başka
HABERİ PAYLAŞ

'İndirimsiz, kampanyasız almam' diyenlere fırsat! Ekimde alışveriş başka

Aklınıza gelebilecek tüm markaların ekim ayına özel farklı kampanyaları devreye alınmış durumda. Chip paralar, para puanlar, yıldönümü indirimleri, çekilişler... Bir başka deyişle bu ay içerisinde cebinizi ısıtacak, harcarken kazandıracak birçok fırsat var. Üstelik ekim, sezon sonu indirimleri için de bulunmaz bir ay.

'Tasarruf doktoru' olun

Her alışverişte raflarda ve marketlerde bir önceki fiyatı bulmak zor oluyor. Artan fiyatların bütçeye etkisini azaltmak için elbette fırsatlar bulunuyor. Bunun için biraz ‘tasarruf doktoru’ moduna girmek yeterli. Para kolay kazanılmıyor. Bu yüzden biraz fırsat avcılığı yapmanızda fayda var. Hemen hemen her marka, kendi özelinde farklı kampanyalar ve avantajlar sunuyor.

Haberin Devamı

İndirimsiz, kampanyasız almam diyenlere fırsat Ekimde alışveriş başka

Neden hesaplısı olmasın?

Bu kampanyalar ‘harcamaya davet’ gibi algılansa da ihtiyacı olanlar için ekstra kâr imkanı olarak görülmeli. ‘Bununla mı uğraşacağım’, ‘üç kuruş için değmez’, ‘çok prosedürü var’ demeyin. İnce hesaplarla hatırı sayılır tutarların cebinizde kalacağını veya diğer harcamalarınızda toplamdan düşeceğini göz ardı etmeyin. Devir hesaplı olma ve tasarruf devri! İşte kazandıran alışveriş fırsatları.

Sezon sonu avantajı

Sebze ve meyveyi mevsiminde almak aile bütçesine nasıl büyük katkı sağlıyorsa, kıyafet, tatil paketi, derin dondurucu, kamp malzemeleri, spor giyim, mobilya, araç lastiği ve yapı market ürünlerini de sezon dışında almak o kadar avantaj sağlıyor. Sezon sonu ürünlerden ihtiyacınız olanları şimdiden almakta fayda var. Aynı fiyatları gelecek yıl bu zamanlar bulamayabilirsiniz.

Perakende

Beko: 1-31 Ekim tarihleri arasında bulaşık makinelerinde 375 liraya varan indirim uyguluyor. Çamaşır makinesi alana da kurutma makinesinde 700 lira indirim var. Çeyiz hazırlığı yapanlar için güzel bir fırsat.

Teknosa: 31 Ekim’e kadar bazı ürünlerle birlikte hediyeler verirken, online alışverişte sepette yüzde 50’ye varan indirimler sunuyor.

Mondi: 1 Ekim itibarıyla yüzde 30’a varan indirimlere ek 2.000 liraya varan anında indirim fırsatı bulunuyor. İndirim alışveriş tutarına göre değişiyor.

Boyner: 2-11 Ekim arasında online 300 liralık alışverişte ‘ekim etkisi’ adı altında 100 lira indirim uyguluyor. Firmanın ‘şimdi al 2021’de 6 taksitle öde’ kampanyası da var. Hopi ile de ekim sonuna kadar 200 TL’lik alışverişe 30 TL’lik indirim sunuluyor.

Haberin Devamı

Alfemo: 7 Ekim itibarıyla yüzde 50’ye varan indirimlere ek, anında 2.250 liraya varan indirim fırsatı sağlanıyor.

Tat Ketçap: 31 Aralık’a kadar devam edecek kampanyada, Tat ürünü alanlar ambalajın içerisindeki şifreyi gönderip, çekilişe katılabiliyor. iPhone ve hediye kodu gibi ödüller var.

Akaryakıt

BP: 5 Ekim itibarıyla her 100 lira ve katlarındaki akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde her hafta 1.000 kişiye, 1.000 liraya varan yakıt hediye ediyor.

Aytemiz: 1 Ekim-15 Kasım arası World üyesi istasyonlardan farklı günlerde 4 defa 125 lira ve üzeri akaryakıt veya otogaz alan 40 lira para puan kazanıyor.

Total: 15 Kasım’a kadar Maximum anlaşmalı istasyonlarından 125 lira ve üzeri, 4’üncü akaryakıt ya da otogaz alışverişine, 40 lira puan yükleniyor.

Petrol Ofisi: 15 Kasım’a kadar Bonus üyesi istasyonlarında; 4 defa 125 lira ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapan 40 lira indirim kazanıyor.

Haberin Devamı

Opet: 1 Ekim-15 Kasım arasında, Axess’le yapılan 4’üncü 125 liralık akaryakıt harcamasına 40 lira chip-para hediye ediliyor.

Aygaz: ‘online.aygaz.com.tr’ adresinden yapılan Aygaz mini alımına 10 lira, Aygaz maksi alımına 20 lira otogaz hediye ediyor.

Banka

Vakıfbank: 1-31 Ekim tarihleri arasında Bankomat kartla farklı günlerde ve tek seferde tüm sektörlerde yapılan her 200 lira ve üzeri internet alışverişine toplam 50 TL para puan hediye ediyor.

Yapı Kredi: 1 Ekim- 30 Kasım arasında hisse senedi işlemi yapan 30 kişi 1.000 lira değerinde puan kazanma fırsatı yakalayacak.

Maximum: 1-31 Ekim arasında farklı günlerde yapılan 150 lira ve üzeri 5’inci peşin alışverişe 75 lira puan yükleniyor.

Bonus: 1-20 Ekim tarihleri arasında market ve giyimde üye işyerlerinden tek seferde yapılan 125 lira ve üzeri her ikinci harcamaya 15 lira, toplamda ise 45 lira hediye ediyor.

Paraf: 1-31 Ekim arasında elektronik sektöründe, Paraf ile tüm banka POS’larından toplamda 750 lira ve üzeri harcamaya 50 lira, 1.500 lira ve üzeri harcamaya 100 lira para puan hediye ediliyor. Bilgisayar, telefon gibi ihtiyacı olanlar için kazandıran bir seçenek.

Market

A101: 9 Ekim'de (bugün) bitecek olan ‘A101 Haftanın Yıldızları’ kampanyasında bir çok gıda ve temizlik ürününde indirim sağlıyor. ‘Aldın aldın’ kampanyasıyla satışa sunulan elektronik cihazlar (TV, telefon, yazıcı vb) da fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Şok Market: 7-13 Ekim arasında gıda ve gıda dışı bir çok ürünü indirimli fiyatlarla satışa sundu. Katalogda özellikle anne ve anne adaylarını yakından ilgilendiren beşik, bebek nevresimi ve oyuncak gibi ürünlerde, bütçe dostu fiyatlar dikkat çekiyor. Göz atmanızda fayda var.

CarrefourSA: 1-14 Ekim arasında geçerli indirim kataloğunda deterjanlar ve bebek bezleri başta olmak üzere bir çok ürün cazip fiyatlarla satışa sunuluyor.

BİM: Bugün itibarıyla elektronikten tekstile, ev tekstil ürünlerinde küçük ev aletlerine, mutfak gereçlerinden züccaciye ürünlerine kadar bir çok ürün avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. 13 Ekim’de de farklı ürünlerde indirimler olacak.

Migros: 1-14 Ekim arasında aktüel ürünler kataloğunda sunduğu ürünlerde yüzde 50’ye varan indirimler dikkat çekiyor. İhtiyacınız olan ürünleri düşük fiyatlarla almak için göz atmanızda fayda var. Migros’ta ayrıca 1-15 Ekim arasında Money Kart’la alınan bazı ürünlerle, telefon, yazıcı çekiliş hakkı tanınıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder