Bilgehan Can Napoli'yi düşündüler
HABERİ PAYLAŞ

Napoli'yi düşündüler

Haberin Devamı

Beşiktaş maça isteksiz başladı, belki de kafalarda Napoli vardı. Maç içinde de birkaç olumsuzluk yaşandı. Necip sakatlandı, Tosic cezalı duruma düştü (Trabzon'a karşı yok). Ama esas olumsuzluk hücumdaydı. Olcay hiç yoktu.

Galatasaray derbisinde ikinci yarı oyundan alındığından beri zaten her maç sahada sadece geziyor. Şenol hoca da fazla dayanamadı buna. Devre de çıkardı. Kaptanlık bandı da üçüncü kez el değiştirdi (Necip-Olcay-Quaresma). Beşiktaş'ın yediği gol de kaleci Fabri'nin hatası büyük. Ama sonrasında iki net golü de süper refleksleriyle çıkardı. Kartal'ın beraberlik golünü erken bulması önemliydi.

Devamında ne yaptıysa olmadı. 1 puandan fazlasını hak etti ama beraberliğe razı oldu. Bazen olur böyle şeyler. Beşiktaşlılar üzülmesin, Napoli maçı böyle olmaz. Rotasyonda kadroya giremeyenler, sakat olanlar 1 Kasım Salı günü Vodafone Arena'da sahada olacak.

Göreceksiniz İtalya'da Napoli'ye sahayı dar eden (2-3 kazanmıştı) Kartal, İtalyanlar'ı yine dize getirip emin adımlarla yoluna devam edecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder