Candaş Tolga Işık Bahçeli'nin sağlık durumunu Sağlık Bakanı'na sordum
HABERİ PAYLAŞ

Bahçeli'nin sağlık durumunu Sağlık Bakanı'na sordum

Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu çok merak ediliyor. Gerçekten sosyal medyada konuşulduğu gibi Devlet Bey’in sağlığı kötü mü?

Bunu önce Bahçeli’nin en yakın üç çalışma arkadaşından birine sordum. “Basit bir enfeksiyon” dedi.

Sonra ülkenin sağlık konusundaki en yetkili ismini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı aradım.

İşte Sağlık Bakanı’nın verdiği cevap: “Ben bizzat takip ediyorum Sayın Bahçeli’nin tedavi sürecini... Bir enfeksiyon geçirdi.

Şu an enfeksiyonu nekahet evresinde. Sadece dinlenmesi yeterli. Endişe edecek bir şey yok. Doktorları hazır fırsat varken diğer tetkiklerini de yapıyor. Şu an için hiçbir olumsuz tablo yok. Muhtemelen bir hafta içinde çalışmaya başlayabilir.”

Haberin Devamı

DEMİRÖREN HANGİ ADAYI DESTEKLEYECEK?

Erdoğan Demirören Beşiktaş’a çok büyük hizmetler yapmış camianın önde gelen bir büyüğüydü. Beşiktaş’ın en zor günlerinde elini hep taşın altına koyanlardandı.

Oğlu Yıldırım Bey de hem başkanlık döneminde hem de sonrasında Beşiktaş’ın etkili ve önemli isimlerinden biri oldu. Yıldırım Demirören’in Beşiktaş genel kurulunda da dikkate değer bir karşılığı var.

Hal böyle olunca Yıldırım Demirören’in bu seçimde kimi destekleyeceği çok önemli. Yıldırım Demirören’le yıllardır sık sık görüşürüm. Konuşurum. Hem kendisini hem de yakın çevresini iyi tanırım.

Anladığım o ki Yıldırım Demirören bir zamanlar yönetiminde de yer verdiği ve FETÖ kumpasıyla hapse atılarak Beşiktaş için bedel ödeyen Serdal Adalı’yı destekleyecek. Henüz Adalı adaylığını açıklamadı ama aday olursa ve Demirören gerçekten Adalı’yı desteklerse büyük bir avantaj bu.

İLETİŞİMİ ANLAMAK YA DA ANLAMAMAK İŞTE BÜTÜN MESELA BU!

“Abdullah Avcı antrenörlüğümü kimse tartışamaz” demiş. Hoca’nın antrenörlüğünü bilmiyorum ama iletişimini ciddi anlamda tartışırım.

Hatta bir zamanlar tamamen benim ve ekip arkadaşlarımın alıp bir yerlere getirdiği Beşiktaş’ın iletişiminin nasıl bu hale geldiğini görünce tartışmaktan da öte “Siz ne yapıyorsunuz Allah aşkına” diye de sorabilirim.

Hoca’nın her açıklaması bir skandal. Sözüm ona kendi iletişim ekibi var! Hoca iletişim adına yapılmaması gereken ne varsa yaptı, yapmaya devam ediyor. Bir kariyer gözümüzün önünde mahvediliyor.

Haberin Devamı

Bir meslektaşım bir Anadolu kulübünün iletişiminin kulüp başkanın oğlu tarafından yönetildiğini anlattı dün...

Güldük. Sadece futbol değil hatırlarsanız Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı seçimi kampanyası sonrasıyla ilgili de benzer eleştirileri yapmıştım. İletişim akrabaya, eşe-dosta bırakılmayacak kadar uzmanlık isteyen hayati bir iş artık.

Sahip olduğunuz “değerleri” nasıl anlattığınız artık en az sahip olduklarınız kadar değerli. İletişiminiz yoksa yoksunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder