Candaş Tolga Işık CHP'ye en büyük zararı CHP'liler veriyor!
HABERİ PAYLAŞ

CHP'ye en büyük zararı CHP'liler veriyor!

CHP yine yaptı yapacağını! Bir siyasi parti aday belirleme sürecinde ancak bu kadar rezil olabilirdi. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Genel başkan aday tavsiye ediyor, MYK beğenmiyor. MYK’nın istediği Parti Meclisi’nden geçmiyor. Parti Meclisi’nin açıkladığı ismi il teşkilatı beğenmeyip istifa ediyor. İki saat sonra istifasını geri çekiyor. CHP bu kadar şanslı olduğu bir seçimde vatandaşa yine şu mesajı vermeyi başardı ya, helal olsun: Biz kendi partimizi doğru düzgün yönetemiyoruz ülkeyi nasıl yönetelim?

Haberin Devamı

PARTİ MECLİS'İNDE İKİ GRUBUN BİLEK GÜREŞİ...

İstanbul adaylarının belirlendiği CHP Parti Meclisi toplantısı iki grubun bilek güreşine döndü. Bir yanda Battal İlgezdi ve Bülent Kerimoğlu aday olmasın diye bastıranlar, diğer yanda Şerdil Dara Odabaşı ve Rıza Akpolat aday olmasın diye bastıranlar. Peki 30 saat süren kavganın sonucunda kim kazandı? Hiçbiri! Bu dört isim de aday oldular. CHP’nin halini bundan daha güzel bir örnekle anlatmak mümkün olmazdı sanırım.

CHP MİZAHI DİYE BİR ŞEY VAR!

✘ CHP örgütündeki tüm görevlerini Bahçelievler’de yapmış bir isim Beşiktaş Belediye Başkan adayı oldu.

✘ Hepimizin saygı duyduğu meslek büyüğümüz Erdem Gül aday gösterildi. Şahane hareket. Sembolik anlamı da var. Lakin Ankara’da yaşayan Ankaralı Erdem Abi İstanbul Adalar Belediye Başkan adayı oldu.

✘ Üç aydır genel başkan da dahil tüm CHP yöneticileri “İstanbul’da metropol ilçelere kadın aday göstereceğiz. Bunu yapmalıyız” deyip duruyordu. Geldiğimiz noktada İstanbul’daki metropol ilçelerde gösterilen kadın aday sayısı kaç? Sıfır! İstanbul’un tamamında gösterilen kadın aday sayısı kaç? Bir!

İSTANBUL İL BAŞKANI NİYE İSTİFA ETTİ?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun iki kırmızı çizgisi vardı. Biri Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, öteki ise Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu. Gel gör ki her isim de yeniden aday gösterildi. Hal böyle olunca da bastı istifayı Canan Hanım. Canan Kaftancıoğlu’nun istifasının sebebi buydu. Ama birkaç saat sonra o istifayı geri çekmesinin sebebi neydi, onu kimse bilmiyor! Canan Kaftancıoğlu’nun yerinde olsam ben de istifa ederdim! Ama adamım aday yapılmadı diye değil. Ana muhalefet partisinin il başkanlığını yapan bir kadın olarak partime bir ilçe hariç hiçbir yerde kadın aday göstertmeyi başaramadığım için!

Haberin Devamı

CHPye en büyük zararı CHPliler veriyor

BEYKOZ’A - Bİ’ ZAHMET - KADIN ADAY GÖSTERECEKLER!

CHP İzmir Büyükşehir’e kadın aday gösterilecekti. İzmir ilçelere kadın adaylar gösterilecekti. Olmadı. Adıyaman iline kadın aday gösterilecekti, tüm Meclis kadınlardan oluşturulacaktı. Olmadı. İstanbul metropol ilçelere kadın aday gösterilecekti. Olmadı. İstanbul’un en azından 1 metropol ilçesine kadın aday gösterilecekti o da olmadı. Cumartesi yapılacak Parti Meclisi’nde Beykoz’a kadın aday göstereceklermiş. Duy da inanma!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder