Cem Kerpiççiler 4 Nisan'ın peşini bırakmayın
HABERİ PAYLAŞ

4 Nisan'ın peşini bırakmayın

4 Nisan'da Trabzon'da Fenerbahçe kafilesine gerçekleştirilen silahlı saldırının fail ya da failleri ortaya çıkarıldı mı? Bu sorunun yanıtını hepimiz biliyoruz. 4 Nisan saldırısı ile ilgili yol alınamaması bu tür saldırıların önünü açmıyor mu? Ya da bu tür saldırıları planlayanları cesaretlendirmiyor mu? Bir an evvel o saldırının üstündeki sis bulutu kaldırılmalıydı.

Hakim görevden alındı

Silahlı saldırının ardından gözaltına alınan şüpheli şahısları serbest bırakan Hakim Yusuf Aydemir, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından “Avukatlıktan hakimliğe geçiş sınavlarında usulsüzlük yapıldığı” gerekçesiyle görevden alındı.

Haberin Devamı

'Çirkin propaganda'

Fenerbahçe konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bahse konu şahsın, her ne kadar kafilemize yapılan hain saldırıyla ilgisiz bir konudan görevden alındığını öğrenmiş olsak da, adı geçen şahsın sosyal medyada kulübümüzle ilgili önceki yıllarda yaptığı çirkin propaganda içeren paylaşımlarına tarafımızca tesadüf edilmiş ve kendisinin görevden alınması, silahlı saldırıya dair yapılan soruşturma ve faillerin ortaya çıkarılması konusundaki endişelerimizi arttırarak bizi haklı çıkarmıştır. Bu şahısla ilgili olarak HSYK ve Adalet Bakanlığı’na bugün itibariyle gerekli şikayetler kulübümüz tarafından yapılmıştır."

Mutlaka takip edin

4 Nisan'ı çözmenin hiç kolay olmadığı ortada fakat çözülmediği takdirde futbolun karanlık kutularından biri haline gelip aklımızdan hiç çıkmayacak. Fenerbahçe kafilesine yönelik bu saldırıyı çözmek için sabırlı bir takip gerek. 3 Temmuz kumpası nasıl yıllar sonra ortaya çıktıysa, bu 'hain' saldırıda dirayetle takip edilmeli ve faillerin ortaya çıkması için gerekli girişimlerde bulunulmalıdır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder