Cem Kerpiççiler 5 numara olmadan imkansız...
HABERİ PAYLAŞ

5 numara olmadan imkansız...

Dün Cagliari karşısında Fenerbahçe 5 Numara Emre Belözoğlu'nun oyun aklıyla ilk yarıda özellikle ikinci ve üçüncü bölgede iyi bir performans sergiledi. Bu yalnızca Emre Belözoğlu'nun değil Emre ile birlikte sahadaki diğer 10 Fenerbahçeli oyuncunun performansının artışıyla oluştu. Emre Belözoğlu sahanın her yerinde arkadaşlarına yardımcı oldu. Muazzam bir frikik golü atmaktan kaleci Altay Bayındır'ın hatasını kapatmaktan, Ozan Tufan'a orta saha kapatma tüyolarına kadar..

5 numara olmadan imkansız...

Savunma ise hiç iyi sinyal vermedi. Jailson stoperde gerekli katkıyı veremeyecek bu kesin. Sadık Çiftpınar neden bu kadar kötü oynadı. Asıl bu sorunun cevabını aramak gerek. Kendi mevkiinde bu kadar formsuz bir Sadık Çiftpınar beklemiyordum açıkçası. Ersun Yanal'ın Diego Reyes tercihini ise anlamak mümkün değil. Olmayacağı aşikar bir oyuncuyu taraftarın tepkisini bilerek oyuna sürmek çok anlamsız. Alper Potuk için aynı cümleleri kuramam. İlk 11 için tercih etmem ama sezon boyunca faydalanılabilir.

Haberin Devamı

Savunma bölgesindeki eksiklikler kadar mühim bir sorun varsa Emre Belözoğlu sahada olmadığında ya da rakiplerinin Emre Belözoğlu'nu kilitlediğinde stoperlerin önüne gelip oyunu kimin başlatacağı sorunsalıdır. Fenerbahçe'nin ihtiyacı Emre Belözoğlu gibi stoperlere yanaşıp topu alıp oyunu başlatabilecek ve oyuna yön verecek bir oyuncudur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder