Cem Kerpiççiler Fenerbahçe-Trabzonspor maçına dair 3 soru 3 cevap
HABERİ PAYLAŞ

Fenerbahçe-Trabzonspor maçına dair 3 soru 3 cevap

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak maçta Fenerbahçe adına belirleyici oyuncu kim olur?

Fenerbahçe'de yalnız bu maça özel değil oynadığı her maçta Emre Belözoğlu hikâyenin belirleyicisi olacaktır. Trabzonspor orta sahada Emre Belözoğlu'na baskı yaptığında Fenerbahçe'de topu stoperlerden alıp oyun aklı kim olacak? Bu çok mühim. Maçın gidişatını bu durum belirleyebilir.

Maçı kim kazanır?

Fenerbahçe'nin stoperde hangi oyuncuya yer vereceği net olmadan buna cevap vermek zor. Jailson ile devam edilirse, Trabzonspor güçlü hücum hattı ve Ernesto Sosa gibi müthiş bir orta saha oyuncusuyla o alanda Fenerbahçe'nin başına büyük dert açabilir. Fenerbahçe taraftarının da desteğiyle kazanmak için tüm gücünü ortaya koyacak. Trabzonspor da iyi başladığı ligde kazanmak adına büyük çaba gösterecek. Fenerbahçe bir adım önde fakat bu maçın çok fazla belirleyeni var, tahmini çok güç. Ben sadece gollü bir maç olacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Trabzonspor adına bu maçta belirleyici oyuncu kim olur?

Trabzonspor iyi bir ekip oyunu ortaya koyuyor. Birbirlerini tamamlayan açık kapatan oyuncularla hedeflerine yürüyor. Fakat bence bordo mavililer adına oyunun gidişatını Ernesto Sosa belirler. Bu tür üst düzey maç tecrübesi çok fazla olan Ernesto Sosa, atacağı toplarla Fenerbahçe defansını zor durumlara düşürebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder