Cem Kerpiççiler İsmail Yüksek’i bırak, sistemi sorgula
HABERİ PAYLAŞ

İsmail Yüksek’i bırak, sistemi sorgula

Fenerbahçe’nin Gölcükspor’dan transfer ettiği İsmail Yüksek'e dair 4 soru 4 cevap.

1- Kulübün gerçekleştirdiği transfer hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hürriyet Gazetesi’nde 2 Mayıs’ta yayımlanan Süleyman Arat imzalı haberde, gelecek sezon sportif direktör olması beklenen Emre Belözoğlu’nun çok istediği forvet arkası İsmail Yüksek ile protokol imzalandığı açıklandı. Kulübün resmen duyurmasının ardından Emre Belözoğlu’nun gelecek seneki görevi hakkındaki şüpheler de ortadan kalkıyor. Ali Koç başkan olduğu günden bu yana genç oyunculara kıymet vereceğini açıklamıştı. 2019’da 18 yaşındaki İranlı forvet oyuncusu Allahyar Sayyadmanesh kadroya katılmıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalayan ve TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor'a kiralanan Sayyadmanesh başarılı bir performans ortaya koyamadı. Devre arasında Fenerbahçe'ye dönen İranlı oyuncu, sarı-lacivertli formayı yalnızca 1 resmi maçta ve yalnızca 4 dakika giyebildi. Kulübün gençlere yönelik bu hamlesi yeni değil.

İsmail Yüksek’i bırak, sistemi sorgula

2- İsmail Yüksek, Fenerbahçe’de başarılı olur mu?

Umarım bu transfer yeni teknik direktörün onayı alınarak yapılmıştır. Teknik direktör imzalamadan yapılan transferlerde genelde sıkıntı yaşanır. Bir sistem ve düzen oturmadan oyuncunun başarılı olup olamayacağı sorusu da havada kalıyor. Bir düzen içine bir görev için yerleştirilen oyuncu ile kaosun ortasında yeteneklerini göstermeye çalışan bir bireyi aynı kefeye koymak adil değil.

3- Gökhan Gönül ve Caner Erkin transferleri konuşulurken İsmail Yüksek transferi sizi şaşırttı mı?

Hayır şaşırtmadı. Artık bu şekilde transferler elzem hale geldi. Fenerbahçe’nin Gençlerbirliği Oftaşspor'dan Fenerbahçe’ye geldiği dönemdeki Gökhan Gönül’e, Gönül’lere ihtiyacı var.

İsmail Yüksek’i bırak, sistemi sorgula

4- İsmail Yüksek ne yapmalı?

Kulağını kapatıp sadece işine odaklanmalı. Üzerindeki stresi artıracak gereksiz yorumlar, haberler, yazılar yerine; kendisini geliştirmenin yolunu aramalı. Müthiş bir fırsat yakaladı. Önünde harika bir kapı açıldı. Bu kapıdan sonra bambaşka kapıları açmak da İsmail Yüksek’in elinde.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder