Cem Kerpiççiler Kulüp olmanın ötesinde
HABERİ PAYLAŞ

Kulüp olmanın ötesinde

Dünyanın üzerine kabus gibi çöken koronavirüsle mücadele sürecinde spor kulüplerinin ortaya koyduğu katkı kimliklerinin, karakterlerinin, duruşlarının tarifi adına bir turnusol kağıdı vazifesi gördü. Hayatları pahasına hayatlarımızı korumak için çaba gösteren sağlık emekçilerinin isimlerini ve fotoğraflarını Gençlerbirliği’nin “Zamanımızın Gerçek Kahramanları” başlığıyla tüm sosyal medya hesaplarından paylaşması muazzam ve çok ince bir hareket olarak kayıtlara geçti.

Kulüp olmanın ötesinde

Kimsenin durup incelikleri anlamaya vakti olmasa da ‘Kırmızı Karalar’ inat ve dirayetle etkileşim, görünüm, beğeni kaygısı olmadan vasatın tahakkümüne karşı durdular...

Haberin Devamı

***

Gençlerbirliği örneğine benzer harika bir öneri de İstanbulspor A.Ş.’den geldi.

Harika bir metin eşliğinde TFF’ye seslenerek şu çağrıda bulundu: “İstanbulspor Kulübü olarak, tüm sağlıkçılarımızın öz verisinin temsili haline gelen “Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’’ isminin, 2020-2021 Süper Lig Sezonunun adı olarak kabul edilmesini Türkiye Futbol Federasyonu’ndan talep ediyoruz.” Kulüpleri kulüp yapan kulübün de ötesine geçiren işte böyle zorlu süreçlerde gösterdikleri duruş, takındıkları tavırlardır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder