Cem Kerpiççiler Okudukça değişecek hikayeleri
HABERİ PAYLAŞ

Okudukça değişecek hikayeleri

Haberin Devamı

Bugün Türk futbolunda taraftar grupları denilince ilk akla gelen şiddetse, bu tabloda medyanın payı da gözden kaçırılmamalıdır. Gazete, televizyon ve dergilerde yalnızca şiddet odaklı hikayelerle gündeme gelen taraftarların başka işler yaptıklarında medyada kendine yer bulma şansı çok azdır. Yer bulduklarında da okumak için sayfanın en altına bakıp, mikroskop yardımı almak elzemdir.

Yok sayanlara inat!

Şimdi ben size spor medyasında gerektiği kadar yer bulamamış, çok önemli bir hikayeden bahsedeceğim. Fenerbahçe'nin endüstriyel futbol karşıtı Sol Açık taraftar grubu, Afyon'da "Lefter", Zonguldak'ta "Selçuk Yula"dan sonra, Manisa Salihli'de Can Bartu Kütüphanesi kuracağını açıkladı. Elbette daha önceki yaptıkları müthiş işler gibi, bu güzide projede medyada yer almadı.

Herkes katkıda bulunabilir
Din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı yapmayan, emek ve kardeşliği savunan, sporda ve hayatta emekten yana duran Sol Açık taraftar grubu, bu projenin hayata geçmesi için herkesten yardım bekliyor ve kitapları şimdiden toplamalarını istiyor. Siz de belki de birçok çocuğun hayatını değiştirecek bu organizasyona katkıda bulunmak istiyorsanız Sol Açık taraftar grubunun sitesi www.solacik.org 'u takip edin.

İçinde kavga, şiddet, gözaltı, hastane, saldırı geçmeyen bir spor yazısı okudunuz. Lütfen şaşırıp okuduğunuz mecranın ya da kitle iletişim aracının ayarlarıyla oynamayın.




Sıradaki haber yükleniyor...
holder