Cem Kerpiççiler Şampiyonluktan yüce
HABERİ PAYLAŞ

Şampiyonluktan yüce

Hayatın gürültüsüyle birlikte farklı mahalleler yalnızca kendi seslerini duyduğu için çok kıymetli hamleler rahatlıkla gözden kaçıyor. Trabzonspor 38 yıl sonra kazandığı şampiyonluğu kutlarken Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun neredeyse hiçbir yerde konuşulmayan ‘insanlık hali’ çok ama çok kıymetli.

ÜLKEMIZ KUCAK AÇTI

Savaş nedeniyle çok zor günler geçiren Ukraynalı çocuklar Kulüpler Birliği Vakfı tarafından organize edilen ve Trabzonspor, Çaykur Rizespor, Kayserispor, Sivasspor ve Antalyaspor’un da destek verdiği proje kapsamında ülkemize getirildi. 60 sporcu ve 6 ebeveyn de Özkan Sümer Akademisi’nde Trabzonspor’un konuğu oldu.

Haberin Devamı

AKLI ÇOCUKTA KALDI

Dijital yayıncı Adem Metan, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun ağır travmalar yaşayan çocuklara ilişkin gösterdiği muazzam duruşu şöyle anlattı. Başkan Ağaoğlu, antrenman yapan çocuklardan birinin çok üzgün olduğunu görür. Başkan İstanbul’a gittiğinde bile aklında o çocuk vardır. Savaşta yakınlarını kaybeden çocuk için tekrar Trabzon’a döner. Çocuğa, “Benimle burada kalır mısın?” teklifini yapar. Daha sonra da kendi ailesini arayıp, “Bu yaştan sonra bir evladımız daha oldu. Ne dersiniz bu işe” demiş. Sürekli birbirimizi ötekileştirip, düşmanlaştırdığımız bir dönemde bu tür insanlık hallerini duyurmamız çok önemli. Böyle bir hareket hepimizi birbirimize yakınlaştırır, hayatın ‘oyun’dan çok daha önemli olduğunu kavramamızı sağlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder