Coşkun Türk Alp Arda ne yapsın?
HABERİ PAYLAŞ

Alp Arda ne yapsın?

Savunma kurgusu planlananın çok uzağında, (Osayi, Djiku, Becao yok) takımın beyni kabul edilen Fred ve bu sezon kariyer rekorlarına imza atan İrfan Can Kahveci’den yoksun Fenerbahçe’nin imdadına Cengiz Ünder yetişti. Müthiş goller atarken çalışkan ve hırslıydı. Şampiyonluk yarışında bu Cengiz’e Fener’in çok ihtiyacı var. Fener’de çeşitli nedenlerle yokların yanında sahada yokları oynayanlar da vardı.

İlk yarıda Ferdi, oyunun genelinde İsmail, Tadic ve bir gol atmasına rağmen Dzeko beklentilerin çok ama çok uzağındaydı. Tadic penaltıları böyle atmaya devam edecekse, atmasın! Öyle bir maç gelir ki kaçıracağı penaltıyla takımın hedeften kopmasına sebep olabilir. Cengiz güne damgasını vururken, günün diğer başarılı isimleri kalesinde iki gole izin vermeyen Livakovic, sağ bekte Mert, orta sahada mücadelesiyle Crespo ve özellikle ikinci yarıda Szymanski’ydi. Serdar-Oosterwolde stoper ikilisi daha güçlü takımlar karşısında büyük açık verir.

Haberin Devamı

İstanbulspor karşısında da zaman zaman zor anlar yaşadılar. İstanbulspor bu farkı yiyecek takım değil. Ancak Cengiz’in müthiş golleri dengelerini bozdu ve oyun disiplininden koptular. Bu gollere kaleci Alp Arda ne yapsın? İsmail Kartal farklı galibiyet nedeniyle görmezden gelip sahada yokları oynayanları, oynatmaya devam ederse sıkıntı büyür, bu da biline.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder