Coşkun Türk Birlik olmazsa kupalar hayal
HABERİ PAYLAŞ

Birlik olmazsa kupalar hayal

Öncelikle tribünlerden başlayalım. Sanki sezon başından beri Kadıköy’ü rakiplerine dar ettiler, müthiş bir baskı kurdular da takımı ve futbolcuları ıslıklıyorlar. Sezon başında Altay ile başladılar ıslıklamaya, zaman zaman başka futbolculara geçtiler. Bu protestolardan ne kazandılar? Hiç!

Takıma zarardan başka bir işe yaramadı. Tamam, yıllardır süren şampiyonluk ve kupa özlemi var. Yönetimi istifaya davet edebilirler, futbolcuyu da ıslıklayabilirler, buna engel yok. Ama ıslıklama bir çözüm değil ki! Şimdi girelim sahanın içine...

Haberin Devamı

Sansasyonel bir skorla evinde Beşiktaş’a yenilen bir takımın rakip kim olursa olsun Türkiye Kupası’nda yarı finale yükselme maçına tam motive olması zordu. Ancak erken gelen gol takımı havaya soktu. Öyle ki yenilen beraberlik golü bile havayı bozmadı. Alioski, Emre Mor ve Serdar Dursun verilen şansı çok iyi kullandı.

Alioski 4’lü savunmada hücumcu sol bek nasıl olurdan örnekler sundu özellikle ilk yarıda. Emre şık gollerle tribünleri coşturan isimdi. Serdar Dursun ise yetenekleri ölçüsünde sahaya her şeyini koydu ve attığı golde ekmeğini taştan çıkardı resmen.

Takımda işler yoluna girer. Çünkü bu kadro teknik direktör hataları, sakatlıklar ve şanssızlıklar yaşamasaydı şu an iki kupada da en iddialı konumdaydı. İş, tribün ve takım birlikteliğini oluşturmakta. Buna çözümü bulacak olan da yönetimdir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder