Coşkun Türk İlk yarı kara sonra aydınlık
HABERİ PAYLAŞ

İlk yarı kara sonra aydınlık

Kupadaki Kayseri galibiyetinin moraliyle Fenerbahçe’nin maça iyi başlayacağını düşünenler yanıldı... İlk yarıda sahada gezinen sarı formalı futbolcular vardı. Başta Kayseri maçının yıldızı Serdar Dursun... Sonra yaptığı ortaların neredeyse hiçbiri isabetli olmayan İrfan Can. Samet, Diagne’yi tutacağım diye çok pozisyon hatası yaptı. Tamam Diagne’yi etkisiz hale getirdi, ama verdiği açıklar?

Alioski top kayıplarının yanında arkasına adamlar kaçırdı. Attığı gol faul gerekçesiyle iptal edilen Arao da etkisizdi. İlk yarıdaki sorunları gören teknik direktör Jesus hemen hamlelerini yaptı. Gezinen Serdar’ın yerine çaresizlikten tank Pedro girdi.

Haberin Devamı

Pedro en azından rakip savunmanın daha fazla hücuma çıkmasını engelledi. Zajc, Arao’dan daha verimli olduğunu girer girmez ispatladı. 51’de çok şık bir golle eşitliği getirdi, orta sahada çok çalıştı. Maçı mutlak kazanması gereken Fener’de, Jesus hamlelerine devam etti.

Arda Güler, Rossi ve Osayi takımı daha fazla ve etkili ileri taşıdı. Riskli futbolda tabii ki kalesinde de tehlikeler yaşadı. İlk yarıda hatalı gol yiyen Altay, ikinci yarıda takımını ayakta tuttu.

Arda’nın kornerinde Szalai’nin mükemmel yükselip vurduğu kafada top ağlara giderken Fener yarışta olacağının kararlılığını gösterdi. Sonuçta 2023’te yenilmeyen tek takım Karagümrük’ü deviren Fenerbahçe zor da olsa 3 puana uzandı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder