Coşkun Türk İnandı, kazandı
HABERİ PAYLAŞ

İnandı, kazandı

Fenerbahçe için çok zor olan deplasman, Valencia’nın sakatlanmasıyla çok daha zor hale geldi... Golcünün ambulansla hastaneye götürülmesi sahadaki bütün futbolcuları etkiledi. İnsan hayatı her şeyden değerlidir. Kupalar, şampiyonluklar... Geçin bunları... Sahadan çıkarken bilincinin açık olması yüreklere su serperken, Fenerli futbolcuları daha da hırslandırdı. En başta yerine giren Rossi ile birlikte bütün sarı-lacivertli futbolcular daha bir hırslandı...

Sahada her bölgede ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştı. Aylar sonra forma giyen Peres, uzun süre sonra oynayan Serdar, Osayi, özellikle de Ferdi formayı sırılsıklam ıslattı. Takımda tek olumsuz görüntü oynadığı ana kadar görevini iyi yapan İrfan Can’ın bir anlık gafletiyle kırmızı kart görmesiydi. Buna rağmen Fener maçı kazanmayı kafasına koymuştu ve kazandı.

Haberin Devamı

İyi oynayan Arda Güler Jesus’un taktik anlayışı nedeniyle oyundan alınırken, sonradan girenler skoru koruma anlamında başarılıydı. Kaleci irfan Can da yaptığı kurtarışlarla takımın moralini yükseltti. Sonuçta Fener çok zor bir maçı çok kötü bir sakatlık sonrasında galip tamamlayıp şampiyonluk yarışında olduğunu kararlı bir şekilde gösterdi. Fener bu anlayışla oynadığı sürece sonuna kadar şampiyonluk yarışında olacaktır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder