Coşkun Türk İp bir yerde kopar
HABERİ PAYLAŞ

İp bir yerde kopar

Fenerbahçe’nin derdi o oynamış bu oynamamış değil. Fener’in derdi, sezonun sonu yaklaştı hala oyunu domine edemiyor. Saman alevi gibi parladığı anlarda ‘Ooo müthiş’ diyorsun, sonra bir bakıyorsun amatör takımlarda görülecek hatalar yapıyor. Fener, kalan haftalarda şampiyonluk yarışını ha koptu ha kopacak diye bir geçirecek. Eğer böyle devam ederse ip mutlaka bir yerde kopacak. Peki, bu sorun nasıl hallolacak?

Basit, antrenmanlarda çok çalışarak. Hataları gidermek için tekrar tekrar pozisyon çalışacak. Tamam, iki topu direkten dönmese, Arda’nın müthiş hareketleri sonrasında vurduğu top kalecinin ayağından dönmese belki bu kadar sıkıntı yaşamayacaktı. Ama bu oyunun bir garantisi yok ki... Bir maç Valencia, bir maç Arda, bir maç İrfan Can bir maç Zajc ortaya çıkacak diye mi bekleyecek koskoca Fener. Sowe’nin gol atacağı o kadar belliydi ki.

Haberin Devamı

Ben bir yan toptan bekledim bu golü. Çünkü 1.91’lik Sowe, birçok pozisyonda 1,71’lik Alioski ile adam adama kaldı. Ama Ankaragüçlü futbolcular bu pozisyonlarda bir türlü Sowe ile buluşturamadı topu. O da hızlı hücumda ağır kalan Szalai’yi geçerek attı golünü. Tek futbolcuya bağlamamak lazım, yukarıda da belirttim. Ancak Arda bu kırılgan takımda pozisyon üreten, tribünleri ayağa kaldıran en önemli futbolcu. O oynayınca arkada boşluklar kalıyormuş, takım savunması aksıyormuş. Geçin bunları... Sanki diğer bölümler dört dörtlük de!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder