Coşkun Türk KAPTANIYLA ELER
HABERİ PAYLAŞ

KAPTANIYLA ELER

Haberin Devamı

Alex sağlık sorunu yoksa, formdaysa ilk 11’de oynar. Alex’siz bir Fener düşleyenlerin 9 ay beklemesi gerekiyor. Seneye yok, gidiyor zaten. Ondan sonra isterlerse bir daha Alex’in adını ağızlarına almasınlar. Gereksiz yere çok aldılar zaten. Önce “Küçük maçların topçusu” dediler.
Alex 6 yıl içinde 18 büyük maçta Galatasaray ve Trabzon’a 5’er, Beşiktaş’a da 8 gol attı. Sonra “Avrupa’da hiç yok. Büyük hedefleri olan Fener’in topçusu değil” dediler. 2007-2008 sezonunda Alex Şampiyonlar Ligi’nin asist kralı oldu.
Hani İnter’i, PSV’yi, CSKA’yı, Sevilla’yı, Chelsea’yi yenen Fener var ya işte o takımın asist kralıydı. Trabzon maçında yedek bırakılmasını doğru bulanlar Fener’in rakibine net 7 pozisyon verdiğini görmezden geliyor.
Demek Alex ilk 11’de oynasaydı Fener, Trabzon’a 10-2 falan yenilecekti. Güldürmeyin insanı. Fener bugün önemli bir maç oynayacak. Dilerim Aykut hocanın Trabzon maçından sonra “Alex ve Stoch’u PAOK maçına sakladım” sözü doğrudur. Fener PAOK’u eler. Yeter ki Aykut hoca kaptanı Alex’in olduğu doğru 11’i sahaya sürsün, doğru taktiği uygulatsın. Çok gerilere gitmeye gerek yok. Bakınız: Antalya maçı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder