Coşkun Türk Kazanan haklı da...
HABERİ PAYLAŞ

Kazanan haklı da...

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın kalesinde 40’ına merdiven dayamış (1973 doğumlu) Rüştü var. Orta sahada görev yapan Necip 21, sonradan oyuna girip bir de gol atan Mustafa Pektemek 24 yaşında. Necip neredeyse Rüştü’nün yarı yaşında. Mustafa ile ikisinin yaşlarını toplasanız hani neredeyse Rüştü’nün yaşıyla aynı olacak. Bu, işini iyi yapanın yaşı ne olursa olsun Beşiktaş gibi büyük bir takımda forma giyebileceği anlamına geliyor.

Ancak Beşiktaş’ta öyle futbolcular da oynuyor ki 110 yıla yaklaşan kulübün tarihine yakışmayacak cinsten. Gol atmasına rağmen Edu’nun (31 yaşında) Beşiktaş’ta ne işi var Allah aşkına. Dünya futbolunda golcü olarak bırakın ilk 50’yi 100’ü, 200 arasına bile girmez. Mustafa Pektemek varken yüz kere Edu yerine onu tercih ederim.
[[HAFTAYA]]

Sırf hava için, sırf taraftara şirin görünmek için, sırf yabancı kontenjanını doldurmak (Artık o da kalktı. Beşiktaş tuttuğunu transfer ediyor) için alınan futbolcular Beşiktaş’ın başına iş açtı, bundan sonra da açacak gibi. Quaresma kimilerine göre sakatlığını bahane edip, kimilerine göre de alacakları zamanında ödenmediği için Portekiz’de gezip tozuyor.

Bunu yaparken bir de hırsızlar tarafından soyuluyor, iyi mi... Taraftar da artık bu işten bıkmış, tribüne “Nerdesin olm sen” diye pankart asıyor. Kazanırken bunlar pek görünmüyor. Beşiktaş son 13 resmi maçını kaybetmedi, istatistikler iyi. Ancak sahada oynanan futbol için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Bursaspor öyle anlarda yakaladığı pozisyonları gol yapamadı ki. Bunlardan birini yapsa sıkıntı büyük olurdu. Kazanan haklıdır derler. Kazanan haklı da, sonuna kadar böyle gider mi?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder