Coşkun Türk Kızgın kumlardan serin sulara...
HABERİ PAYLAŞ

Kızgın kumlardan serin sulara...

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Bilica’dan sonra Serdar Kesimal’ın savunmada Yobo ile birlikte forma giymesi, kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi... Kayserispor’a 3 futbolcu verilip üstüne 2 milyon euro karşılığında transfer edilmişti Serdar. Bu kadar yüksek maliyetin nedeni bütün otoritelerce 22 yaşındaki Serdar’ın uzun yıllar milli takımın değişmez futbolcusu olacağı şeklindeki görüşleriydi.

[[HAFTAYA]]

Rizeli olan ve bu nedenle Rize’nin plakası 53 numaralı formayı giyen Serdar, çok uzun süren sakatlığı sonrasında ilk kez geçtiğimiz hafta Bursaspor maçında forma giymişti. “İlk 11’de oynayana kadar sakallarımı kesmeyeceğim” diyen Serdar’ı ilk kez o maçta görenler, “Cübbeli Ahmet”, “Muhteşem Süleyman”, yakıştırmaları yapmıştı.

Ve o maçta hatasız oynayan Serdar, sakallarını iyice kısaltıp çıktığı ilk maçta da Trabzon’a karşı bir iki hatası dışında çok iyiydi. Güçlü fiziği, sezgileri, hamle zamanlaması çok iyi. Kendine güveniyle savunmadan topla çıkıp orta sahaya hatta zaman zaman forvete destek vermesi, soğukkanlı oluşu önemli artıları. Taraftarın deyimiyle Fenerbahçe “büyük” bir topçu kazandı.

Kadıköy’deki ilk resmi maçında tribünlerden gördüğü destek onun adına çok önemli. Çünkü Fener taraftarı bir futbolcuyu tuttu mu sonuna kadar tutar. Maçın bir başka önemli noktası ise iki kulüp başkanının da statta olamayışıydı. Geçen sezonun başrol oyuncuları Fenerbahçe ve Trabzon’du. Ancak bu durum “şike ve teşvik” iddiaları nedeniyle yeni sezona da sarktı. Her iki taraf da “Şampiyonluğu sonuna kadar biz hak ettik” diyor. Buna yargı ve federasyon karar verecek. Fakat bugün itibariyle bir gerçek var; Fenerbahçe Başkanı Metris Cezaevi’nde, Trabzonspor Başkanı statlara giremiyor, maç saatlerinde en yakın karakola gidip imza veriyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder