Coşkun Türk Şampiyonluk böyle gelmez
HABERİ PAYLAŞ

Şampiyonluk böyle gelmez

Sivas deplasmanında savaşan Fenerbahçe, Galatasaray’ın da kaybettiği haftada taraftarına umut vermişti. Zor olan şampiyonluk şansı için ‘Acaba’ diye düşünmeye başlamıştı Fener’e gönül verenler. Ancak Giresun deplasmanında gördük ki Fener ‘Mehter Takımı’ gibi. Sivas’taki hırs gitmiş, İstanbulspor maçındaki panik ve hata üstüne hata yapan takım gelmişti.

Yazılarımda ısrarla vurguluyorum, basit hataların giderileceği tek yer antrenmanlar. Ama büyük tecrübe Jesus bu hatalara bir türlü çare bulamıyor. Maçın başı sayılacak dakikalarda penaltıdan öne geçen Fener sonrasında ne yaptığını bilmez bir takım haline geldi. Giresun’un gol atacağı o kadar belliydi ki! Maçta 2, hatta 3’ü bulacak Fener gitti, yerine skoru koruma telaşına düşmüş bir takım geldi.

Haberin Devamı

Üst üste yapılan değişiklikler de çare olmadı. Szalai’nin hatasında Giresun eşitliği sağladı, sonra gol için düzensiz, doldur boşaltlarla oynayan bir takım çıktı ortaya. Maçın geneline baktığınızda da Fener’in şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu söyleyemezsiniz.

Tamam, ligin boyu kısaldıkça bu tür sonuçları doğal karşılayalım, ancak ortaya konulan futbol ve takımın ruh hali şampiyonluk için asla yeterli değil. Şimdi bekle Galatasaray yine puan kaybetsin, sen ıkına sıkına 3 puana ulaş. Şampiyonluk böyle gelmez!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder