Deniz Onuk K-Pop grubu A.C.E’in İstanbul Konseri
HABERİ PAYLAŞ

K-Pop grubu A.C.E’in İstanbul Konseri

Dünyaca ünlü K-Pop grubu A.C.E, geçen cumartesi İstanbul'da hayranlarıyla buluştu. Kore Kültür Merkezi'nin 10. yılı kutlamaları kapsamında ülkemizde konser vermeye gelen A.C.E yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

K-Pop grubu A.C.E’in İstanbul Konseri

A.C.E, 5 üyeden oluşan bir K-Pop grubu. 2017 yılında çıkış yapan grup, geçen sene de Kore Kültür Merkezinin düzenlediği online bir etkinliğe konuk olmuştu. Bu etkinliği izleyen Türk K-Pop severlerin yoğun ilgisi üzerine grup, pandemi sonrası ilk canlı konserlerini vermek üzere ülkemize geldiler. 45.000 hayran arasından seçilen hayranlar, Maslak’ta idolleri ile buluştu. Grubun iki üyesi Wow ve Donghun'un askere gitmesi nedeniyle konsere Jun, Chan ve Byeongkwan katıldı. Üyeler, öncelikle Kore Kültür Merkezi'nin düzenlediği KPop yarışmasında jürilik yapıp, ardından konser verdiler.

Haberin Devamı

Oyuncu Jaemin Park'ın sunuculuğunda gerçekleşen konser sırasında ünlü dizi 'Squid Game' kostümlerini giyen üyeler, hayranlarla birlikte 'Squid Game'deki 'Dalgona', 'Kırmızı ışık, yeşil ışık' ve 'Ddakji' oyunlarını oynayarak eğlendiler. En popüler şarkılarını söyleyen grup, dans performanslarıyla tüm seyircileri etkiledi. Konser boyunca herkesin enerjisi çok yüksekti ve hayranlar tüm şarkılara eşlik ettiler. Hayranların bu büyük ilgisi, K-Pop’un ülkemizde bu birkaç sene içinde ne kadar büyüdüğünün bir göstergesi.

K-Pop grubu A.C.E’in İstanbul Konseri

Konserin en eğlenceli bölümü, üç üyenin Squid Game kostümleriyle Erik Dalı'na dans etmesiydi. En küçük üye Chan'ın, konserin "kaymak" gibi geçmesini istediğini belirtmesi de konserin öne çıkan anlarındandı. Pandemi sonrası hayranlar önünde ilk performanslarını vermekten duygulanan üyeler, Türkiye’nin gittikleri ülkeler arasında en enerji dolu hayranlara sahip olduğunu ve buraya gelmekten çok mutlu olduklarını belirtti. Performanslar, üç üyenin tekrar 5 kişi olarak Türkiye’ye gelme sözü vermesiyle Türkçe “Seni seviyorum Türkiye” diye bağırmalarıyla sona erdi. Konserin tekrarını izlemek isteyenler, Kore Kültür Merkezi’nin YouTube kanalından izleyebilirler. A.C.E’in bir sonraki Türkiye konseri için ise şarkılarını dinlemeye bence şimdiden başlayın.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder