Deniz Onuk Kore Postası – Ağustos 2022
HABERİ PAYLAŞ

Kore Postası – Ağustos 2022

K-Pop

Pink Venom – BLACKPINK

Kore’nin en büyük kız grubu uzun bir beklemeden sonra sonunda yeni bir şarkı ve albümle geri dönüyor. Çok beklenen BLACKPINK’in yeni şarkısı, çıktığı andan itibaren rekor üstüne rekor kırmaya başladı. “Pink Venom”, 2022 yılında ilk 24 saatte en çok izlenen video olmayı başararak yeni bir rekora imza attı. Herkesin hayran olduğu BLACKPINK’in güçlü ve özgüvenli tarzını ortaya koyan bu şarkı, kadınların gücünü konu alıyor ve bize grubun gücü ve karizmasını bir daha gösteriyor. Albümleri “Born Pink”in çıkışından sonra da grup, aynı isimli bir dünya turnesine çıkacak.

Haberin Devamı

Kore Postası – Ağustos 2022

 

Talk That Talk – TWICE

Enerjik ve mutluluk verici şarkılarıyla her zaman bize neşe veren pop ikonları TWICE, bir kez daha yaz şarkılarıyla tüm dinleyicileri dans ettirmeye geldi. “Talk That Talk”, TWICE’ın ikonik neşeli enerjisini, eğlenceli danslarını ve rengarenk konseptlerini bir araya getiriyor. 2000’lerin tarzına geri dönüş yapan grup, bizi de onlarla birlikte nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor. Yeni albümleri BETWEEN 1&2 (1 ve 2’nin Arasında), grubun yeni bir döneme adım atmalarını simgeliyor. Albümdeki birbirinden güzel diğer şarkıları da dinlemeyi unutmayın.

 Kore Postası – Ağustos 2022

After LIKE – IVE

Geçen sene “ELEVEN” ile çıkış yapıp “LOVE DIVE” ile rekor üzerine rekor kıran K-Pop’un yükselen yıldızları IVE, yepyeni bir şarkıyla bu ay geri döndüler. Gloria Gaynor’un dünyaca ünlü “I Will Survive” adlı şarkısının melodisini alan “After LIKE”, dinamik ve ikonik bir pop şarkısı. Her geçen gün güçlenen vokal ve dansları ile hayranları etkileyen IVE, bu yeni şarkıları ile Kore müzik listelerinin başına yükseldi. Gelecekte de IVE’ın yükselişini heyecanla izliyor olacağız.

Kore Postası – Ağustos 2022

FOREVER 1 – Girls Generation

K-Pop’un 2. jenerasyonunun dünyaca ünlü ikonları Girls Generation, grubun çıkışından 15 yıl sonra bir araya gelip güçlerini birleştirdiler. Zamanında K-Pop denince akla gelen ilk grup olan Girls Generation, “Gee” ve “Genie” gibi dünyaca popüler şarkılarıyla dinleyicilerin kalplerini kazandılar. 15. yıl yıldönümlerinde çıkardıkları yeni şarkıları “FOREVER 1”, 5 yıldan sonra ilk şarkıları olup, hayranlara iletmek istedikleri bir sevgi ve teşekkür mesajı. Uzun süreden sonra ilk defa bir araya gelen grup üyeleri, birlikte performanslar sergileyip kendi programlarını yayınlayarak bizi 2010’a döndürüyorlar.

Haberin Devamı

 Kore Postası – Ağustos 2022

 

TIMELESS – THE BOYZ

1. jenerasyonun yükselişte olan erkek gruplarından THE BOYZ, dünya turnelerini başarılı bir biçimde tamamlarlarken yepyeni bir albümle karşınızda. 7. mini albümleri “BE AWARE” ve başlık şarkıları “Timeless”, grubun normalde çıkardıkları güçlü ve sert şarkılara kontrast olarak, tatlı ve neşeli bir şarkı olmasıyla, üyelerin yeni bir yüzünü gözler önüne seriyor.

 

 Kore Postası – Ağustos 2022

Gasoline - KEY

Efsanevi K-Pop grubu Shinee’nin üyelerinden KEY, yepyeni solo albümüyle müzik sahnesine geri döndü. Bir süper kahraman filmini andıran müzik videosu, birbirinden etkileyici kostümleri ve koreografisi ile akıldan çıkmayan nakaratı ile “Gasoline”, bize KEY’in kendine özgü stilini gösteriyor. Kostüm seçiminden şarkı yapımına kadar albümün bütün yaratıcı kısmında yer alan KEY’in yeni albümünü tüm K-Pop severlere önerilir.

Haberin Devamı

 

Kore Postası – Ağustos 2022

Kore Dizileri

Poong, The Joseon Psychiatrist

Poong, The Joseon Psychiatrist, Joseon dönemindeki psikiyatrik uygulamalara odaklanan tarihi bir dizi. Kraliyet ailesine hizmet veren bir akupunktur uzmanı (Kim Min Jae), kendisini saraydan ayrılmaya zorlayan bir komploya karışır ve bir kadın (Kim Hyang Gi) psikiyatrist olmak için zor hayatından kaçar.

 Kore Postası – Ağustos 2022

 

If You Wish Upon Me

If You Wish Upon Me, bir bakımevinde geçiyor ve ölmek üzere olan insanların hikâyelerini anlatıyor. Hayatı çok zor geçen Yoon Gyeo-Rye'nin (Ji Chang-Wook), normal bir hayata sahip olmak için mücadele eder ve bir bakımevinde gönüllü olarak çalışmaya başlar. Orada, gönüllü takım lideri Tae-Sik (Sung Dong-Il) ve Hemşire Seo Yeon-Joo (Sooyoung) ile çalışır.

 Kore Postası – Ağustos 2022

 

Alchemy of Souls

Alchemy of Souls (Ruhların Simyası), trajik bir geçmişe sahip soylu bir aileden gelen sorunlu bir gencin (Lee Jae Wook), zayıf bir bedene hapsolmuş yetenekli bir suikastçı olan görevlisinin (Jung So Min) öğrencisi olduğu kurgusal Daeho ülkesinde geçiyor. Bu ülkede insanların kaderi ölülerin ruhunun yaşayanlara dönmesi nedeniyle çarpık hale gelir.

Kore Postası – Ağustos 2022

Sıradaki haber yükleniyor...
holder