Dilara Doğan Aksesuarsız olmaz
HABERİ PAYLAŞ

Aksesuarsız olmaz

Haberin Devamı

Büyük halka küpeler

Halka küpeler zamansız şıklık için ideal bir tercih. Özellikle son dönemde her boyutuna sıkça rastlar olduk. Alın birkaç çift. Beyaz tişört, klasik bir jean ve halka küpe kombininin önüne hiçbir şey geçemez.

Zincir detayları

Zincir detayı bu sezona damgasını vurdu. Çantalar, kolyeler ve hatta terlikler bile zincirlendi. Özellikle o koca koca zincir kolyeler harika duruyor. Şans vermenin tam sırası.

Aksesuarsız olmaz

Meyveli takılar

Üzerinde her türlü meyve şekilleri olan takıları küçükken takardık. Büyüdük, takmaya devam ediyoruz. Hele bu yaz, ananaslı küpe ya da kolye olmadan geçmez.

Saçlar şenlensin

Ben, taç ve tokaya sonuna kadar varım ama bandanaya pek alışamadım. Hollywood starları sokak stillerine dahil etmeye başladı bandanayı. Yakında gözümüz alışır ve sıkça kullanırız diye düşünüyorum.

Çıktı yine sandalet

Yazın hepimizin kurtarıcısı terliklerimiz. Ama bu yaz dört bir yanımız sandaletle çevrili olacak. Hele kalın bantlı olanları, hani küçükken giydiklerimiz var ya tam olarak onlar. “Asla dolabıma giremez” demeyin. Trend’ler ‘asla’ içeren cümleleri kabul etmez.

5 soru, 5 cevap:

EVDEN BİLDİRİYORUM

KONUK: Demet Şener Küpeli

1- Bu yaz için almayı düşündüğünüz bir parça var mı?

Açıkçası hiçbir şey almayı düşünmüyorum. Her şeyim fazlasıyla var. Kendi koleksiyonumdan parçaları giyiyorum.

2- Olmazsa olmaz makyaj malzemeniz hangisi?

Yves Saint Laurent’nin Touche Éclat kapatıcısını kullanıyorum. Bir de Chanel’in gül kurusu allığı favorim.

3- Cilt bakım rutininiz nasıl?

Cildim çok hassas. İyi temizlemek, nemlendirmek ve güneşten korumak benim en temel ritüelim. Düzenli olarak profesyonel bakım yaptırıyorum. Yalnızca doktorumun verdiği eczane ürünlerini kullanıyorum.

4- Gardırobunuzun olmazsa olmaz parçası nedir?

Blazer ceketlerim. Ceketi her şeyle kullanabiliyorum.

5- Formda kalma sırlarınız neler?

Sağlıklı beslenme, yaz aylarına girerken üç aylık periyotlarla yaptığım bir şey değil. Çok düzenli yaşıyorum. Alkol ve sigara kullanmıyorum. Cildimi güneşten koruyorum. Tüm bunlar cildimi taze ve sağlıklı kılıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder