Dilara Doğan Bayram baklavasını yanında taşıyor
HABERİ PAYLAŞ

Bayram baklavasını yanında taşıyor

Dila Tarkan ve sevgilisinin bayram paylaşımı bu haftanın en çok konuşulan fotoğraflarından biri oldu. En güldüğüm yorum “Dila Tarkan bayram baklavasını yanında gezdiriyor” oldu. Fotoğrafın altı alev emojileriyle doldu taştı. Ee bu vücutlar kolay yapılmıyor. Aşıklar her gün spordalar. New York sokaklarında bile birlikte squat’lanıyorlar.

Bayram baklavasını yanında taşıyor

YAYLANA YAYLANA

Balenciaga’nın yeni ayakkabısı x-pander modeli, modaseverleri hüsrana uğrattı. 10 bin 200 liralık bir ayakkabıdan üstün bir performans bekliyor insan haliyle. Yaylana yaylana yürümek isteyenler için müthiş bir tasarım. Modaseverler tüm hafta bu modelle dalga geçti ama kanaat önderleri giydiği an satın almaları an meselesi.

Haberin Devamı

Bayram baklavasını yanında taşıyor

EĞLENCELİ ÇİFT

Çağan Atakan namıdiğer Avatar Atakan ve eşi Serap Arslan oğulları Aslan’la birlikte Bodrum’da tatil yapıyor. Atakan Bey, eşiyle fotoğraf çektirirken, fotoğrafı çeken arkadaşı, 500 lira karşılığında eşini suya atmasını teklif ediyor. Serap, kendini bir anda suyun içinde buluyor. Video’nun altına gelen ‘boşanma sebebi’ yorumlarını acayip saçma buldum. Evlilik böyle şakalarla, şakayı kaldırabildikçe güzel. Çok eğlendim izlerken. Serap’ın da intikamı sert oldu tabii. Hahaha!

Bayram baklavasını yanında taşıyor

Sıradaki haber yükleniyor...
holder