Dilara Doğan Bir güne 3 stil tüyosu
HABERİ PAYLAŞ

Bir güne 3 stil tüyosu

SABAH

Sabahın sert soğuğuna yakışır kalın bir palto hayatınızı kurtaracak. Yeşil vinil bir pantolonla da sabahın sıkıcı enerjisini üzerinizden atın.

Bir güne 3 stil tüyosu

ÖĞLEN

Havaların dengesiz modu, sabah giydiğin paltoyu, öğle sıcağında çıkarman için yalvarmaya başlayacak. O halde çıkar ve blazer-jean kombinlerine yönel.

Bir güne 3 stil tüyosu

AKŞAM

Akşam, özel bir etkinliğe davetliysen puantiyenin her zaman hayat kurtaran bir tercih olduğunu unutma. Klasikler, her ortama yakışır.

Bir güne 3 stil tüyosu

KEŞİF

GELECEĞİN YANSIMASI BU KOLEKSİYONDA

Hotiç, sonbahar/kış koleksiyonu ile geleceğin yansımasını tasvir ediyor. ‘Hayatı erteleme, anın keyfini çıkar, geleceğini umutla renklendir’ mesajı veren bir koleksiyonla karşı karşıyayız. Grafit ve bulut grisi tonları, optik beyaz, amazon yeşili, kum tonları, bej ve haki renkleri bu sezon hep bizimle. Hotiç, konfor beklentisi içinde olduğumuz şu günlerde ultra hafif deri botlarıyla minimalist bir estetik anlayışıyla rahatlığa vurgu yapıyor.

Haberin Devamı

Bir güne 3 stil tüyosu

ANLAMLI BİRLİKTELİK

Sephora Collection, makyaj ve güzellik konularında Türkiye’nin sosyal medya platformlarında en çok ilgi gören influencer’lardan biri olan Merve Özkaynak ile ‘herkes için güzelliğin gücü’ diyerek eşsiz bir koleksiyona imza attı. Kendini renklerle ifade etmenin farklılığını ön plana çıkaran bu özel koleksiyon, güzellik tutkunlarının gün boyu her anına eşlik ediyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder