Dilara Doğan Bitirim ikili tatilde
HABERİ PAYLAŞ

Bitirim ikili tatilde

Bitirim ikilimiz Safiye Soyman ve Seda Sayan’ın tatil paylaşımları bu hafta sosyal medyanın güldüren yüzü oldu. Safiye Soyman sadece bu Miami tatili için YouTube kanalı açmış. Gün gün video yüklüyor. İlk videosu iki dakikalık ve yalnızca uçakta geçiyor. İkili her ortamda birbirlerini aşk dolu sözlerle şımartmayı seviyor. Ferhat ile Şirin’in, Leyla ile Mecnun’un aşkı sönük kaldı Safiye ve Seda’nın yanında...

Bitirim ikili tatilde

STİL İKONU AZİZ DEDE

Aziz Serim, Şırnak’ta yaşıyor. Renkli kıyafetleriyle hem yaşadığı yerde hem sosyal mecralarda çok popüler. Geride bıraktığımız hafta Instagram’ın stil ikonu seçildi kendisi. Aziz Dede’nin TikTok’ları da meşhur. Stil ikonu dedemize geri kalan hayatında başarılar.

Haberin Devamı

Bitirim ikili tatilde

BU KADAR TAKİPÇİYİ NEYE BORÇLU?

Kim Kardashian, bu hafta Instagram’da 250 milyon takipçiye ulaştı. Yanlış okumadınız, tam olarak 250 milyon. Coşkusunu siyah ipli bikiniyle paylaşan Kim’in fotoğrafı, üç saatte üç milyon beğeni aldı. Arkası dönük pozunu biraz manidar buldum. Sanki 250 milyon başarısının bir kısmını poposuna borçlu olduğunu söylemeye çalışıyor gibi... Hahahaha!

Bitirim ikili tatilde

Sıradaki haber yükleniyor...
holder