Dilara DoğanBlogger’ların tatil bavulunda neler var?
HABERİ PAYLAŞ

Blogger’ların tatil bavulunda neler var?

Stiliyle ilgi gören blogger’lar, bu yaz tatili bavulundaki vazgeçilmezleri anlattı.

RENKLİ BİKİNİLER VE HASIR ÇANTALAR

Damla Altun

Bu yaz bavulumda en çok yeri renkli bikinilere, elbiselere ve hasır çantalara yer ayırdım. Olmazsa olmazlar demişken bolca saç bakım ürünü ve güneş koruma kremleri aldım. Yerim olsaydı da daha çok elbise getirirdim.

Blogger’ların tatil bavulunda neler var

PEMBE VE BEYAZ AĞIRLIKLI

Nilay Yalçınkaya

Yazın en çok tek parça elbiseler ve oversize gömlekler giymeyi seviyorum. Renk olarak bavulum bu yaz beyaz ve pembelerin hakimiyeti altında. Aksesuar konusunda ağırlık yapmayan gold zincir kolye ve minik taşlı küpeleri çok seviyorum. Ve tabii ki güneş koruyucu kremle birlikte bronzlaştırıcı yağlar hep çantamdadır.

Haberin Devamı

Blogger’ların tatil bavulunda neler var

IŞILTILI MAKYAJ MALZEMELERİ

Gizem Sar Tekin

Tatil bavulumun olmazsa olmazları, güneş koruma ürünlerim ve bronzlaştırıcı ürünler. Bol ışıltılı makyaj malzemelerim, yaz kokulu vücut yağlarım, bikini, mayo ve pareolar. Yaz-kış farketmeksizin yanımdan ayırmadığım saç ve cilt bakım ürünlerim.

Blogger’ların tatil bavulunda neler var

HAFİF BAVUL ONUN İÇİN İMKANSIZ

Nil Ninat

Benim için hafif bir bavul yapmak imkansız gibi. Çünkü ne kadar basic kıyafetler alsam da ayakkabılarım ve özellikle çok sayıda kullandığım aksesuarlarımla tamamlanmış hissediyorum. Güneş kremlerim, nemlendiricilerim, bikini ve mayolarım bavulumda mutlaka olan parçalar. Genelde gideceğim ortama uygun kıyafet seçimlerimi yaparak valizimi hazırlarım.

Blogger’ların tatil bavulunda neler var

BU YAZIN TRENDİ İYİMSERLİK

Bu yaz elbiseler altın çağını yaşıyor. Elbiseleriyle meşhur Foxglove’un kurucusu ve tasarımcısı Ekin Ülkü’den bu yazın elbise trend’leri...

1- Geçirdiğimiz zor seneden sonra hayata ve özgürlüğe geri dönüş yaptığımız bu sezonda canlı renkler, dinamik desenler, sıcak yaz akşamları için uçuşan kumaşlar tam da ihtiyaç duyduğumuz ruh hali yükselişinde bize yardımcı oluyor.

2- Tek omuz kesimi ve asimetrik, çarpıcı yırtmaçlar, modern dekolteler, beklenmedik cut out detayları yeni bir feminenlik algısı oluşturuyor.

3- Zarafetinden ödün vermeden modern çağın asi ruhunu taşıyan elbiseler yeni sezonun trend’lerinin başında geliyor.

4- Renklerdeki mesaj çok net; parlak güneş sarısı, canlı nar çiçeği, azur mavisi tam da bugünün kadınının enerjik ve umutlu ruh halini yansıtıyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder