Dilara Doğan Bu sezon siyah yok
HABERİ PAYLAŞ

Bu sezon siyah yok

Global renk otoritesi Pantone 2020 İlkbahar / Yaz modası renklerini belirledi.“Şu an içinde bulunduğumuz karanlığa inat cıvıl cıvıl,renkli günler yakın”dedim veee ennnn trend renkleri sizin için bir araya getirdim.

SOLUK PEMBE

Bu renk tam bir çiçeklenen ilkbahar ağacı rengi. Beyaz tenlileri iyice soluk gösteriyor, kabul ama onlar da aksesuar olarak şans versinler bu renge. Biraz bronzlaşınca, tercih edebilirler. Sarı saç, soluk pembe ve biraz bronzluk hoş duruyor. Şimdi bir deniz kıyısında olduğunu düşün, tepede güneş, teninde hasret kaldığın pembe...

Haberin Devamı

TURKUVAZ

Hiçbir zaman cesaret edemedim sana turkuvaz. Madem bu sezon “Siyah yok” dedik ne pahasına olursa olsun giyeceğim seni. Sokakların dolup taşacağı günleri seninle birlikte yaşayacağım. Sözüm olsun.

Bu sezon siyah yok

PORTAKAL KABUĞU

İlkbahara çok yakıştırdığım bir renk. Ağaçların yeşermesiyle insanın renklenmesi aynı orantıda ilerliyor. Bu rengi, sokağa çıkmaya başladığımız zaman sıkça göreceğiz.

ATEŞ KIRMIZISI

Kırmızı seven kadar sevmeyen de var. “Çok severim ama giymem” diyen insan sayısı epey fazla. Cesaret gerektiriyor gibi kırmızı ama artık gündelik yaşamımıza sızdı bu renk. Sokak stilinin vazgeçilmezi olacak.

TARÇIN ÇUBUĞU RENGİ

Kombinlemeyi en sevdiğim, her mevsime yakıştırdığım bir renk. Özellikle sezon trendlerinde öne çıkan blazer ceketlere çok iyi gidiyor. Kızıl kahve bu ton, yalnızca bu sezon değil her sezon bizimle olmalı. O asalete bu yakışır.

Bu sezon siyah yok

MERCAN RENGİ

Bu rengi özellikle tüllü, uçuşan model elbiselere çok yakıştırıyorum. Tam bir romantizm rüzgarı estiriyor. Hele bu renk allıklar olmazsa olmazınız olsun. O canlı hafif pembeleşmiş, yeni yeni bronzlaşmaya başlamış efekti tam olarak bu renkten geçiyor.

YEŞİLİN HER TONU

Yeşilin binbir tonu trend bu sene. Koyu yeşil derileri sezon başında çok fazla gördük. Yazın gelmesiyle neon ve parlak yeşiller ilgi odağımız olacak. Hele koyu yeşili gece elbiselerine acayip yakıştırıyorum. Asil, sade ve her daim şık bir tercih.

SAKS MAVİSİ

Mavi, gökyüzünü hatırlatır. Gökyüzü umut bırakır insanın içine. Hissedebiliyorsan gökyüzündeki maviyi her zaman umut vardır. O umudu kıyafetlerine taşımanın tam sırası. Bu yıl düzenlenen moda haftalarının en gözde rengi olmuştu saks mavisi.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder