Dilara Doğan Bu yaz çok leoparlı geçti
HABERİ PAYLAŞ

Bu yaz çok leoparlı geçti

HAVALI

Serenay Sarıkaya, bu yazı tam bir leopar aşığı olarak geçirdi. Bu hafta Instagram’da paylaştığı fotoğrafıyla leoparseverliğini bir kere daha gözler önüne serdi.

Bu yaz çok leoparlı geçti

TARZ

Pelin Karahan’ın leopar bikinisinin üzerine tercih ettiği leopar desenli gömleği müthiş. Yazın bikinilerle kışın taytlarla sıkça giyilebilir bir gömlek modeli.

Bu yaz çok leoparlı geçti

COOL

Burcu Esmersoy’u leoparlar içinde görmeye pek alışkın değiliz. Leopar öyle bir hal aldı ki “Giymem” diyen her kadın giyiyor artık. Böyle cool elbiselere de pek yakışıyor bu iddialı desen.

Haberin Devamı

Bu yaz çok leoparlı geçti

ZAMANSIZ

Dila Tarkan’ın 38 bin 500 liralık, leopar desenli Dior çantası ulaşılması zor fakat ölümsüz bir parça. Beyazlar içindeki kombiniyle, çanta uyumu etkileyici.

Bu yaz çok leoparlı geçti

İDDİALI

Duygu Özaslan her zamanki gibi en iddialı leoparımız. Desenleri birbirine karıştırmak trend bir hareket. Böylesine iddialı bir plaj görünümüne rujunu katmasa çok daha iyi olurdu.

Bu yaz çok leoparlı geçti

GÜZELLİK KEŞİFLERİ

ZAMANI 10 YIL GERİ ALMAYA HAZIR MISINIZ?

Mini yüz germe operasyonunu daha önce hiç duydunuz mu? Duymayanları bu tarafa alalım. Minik bir yüz gerdirme işlemiyle yüzdeki yaşlanma etkilerini yaklaşık 10 yıl geriye almak ve 10 yaş daha genç görünmek mümkün. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Sarper Mete, mini yüz germe işleminin klasik yüz germe işlemine göre çok daha pratik olduğunu ve daha doğal sonuçlar yarattığını söylüyor. Mini yüz germe tekniği ile şişlik ve morluklar epey minimal seviyede oluyormuş. Bir hafta- 10 gün sonra gergin yüzünüzle normal hayatınıza dönüyorsunuz. Müthiş!

ÖDÜLLÜ KOLAJEN

Fransa’nın en prestijli güzellik ödülü ‘Victoire de la Beauté’yi kazanan, dünya çapında büyük ilgi gören ‘Red Carpet’, kolajen ve hyaluronik asitin mükemmel bileşiminden oluşuyor. Yazın sıcaktan kuruyan cildimize bomba etkisi yaratan bir nemlendirme sunuyor. Bu aralar tam da ihtiyacımız olan...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder