Dilara Doğan Dağınık kaşlar, güçlü bakışlar
HABERİ PAYLAŞ

Dağınık kaşlar, güçlü bakışlar

Önce ‘no makeup’ yani makyajsız olmak trend oldu şimdiyse alınmamış kaşlar trend. Ne kadar dağınık ne kadar aslan yelesi kıvamında o kadar iyi.

Gözler değil önce kaşlar bilgi veriyor bizimle ilgili karşı tarafa. Tanıştığımız kişiyle ilgili ilk izleniminiz 7 saniyede oluşuyormuş.

İşte bu 7 saniyede kaşlar çok etkili. O zaman kaş konusuna bir el atalım dedim. Ünlü isimlerin kaşlarını baştan yaratan güzellik uzmanı Aylin Çetinkaya’yla kaş trendleri üzerine konuştuk.

Alınmamış dağınık kaşlar

Hafif kavisli ve alınmamış kaşlar şu an zirve noktasında. Oval yüzlerde, doğal, seksi ve güçlü kadını yansıtırken, kare yüzlerde aynı kaş modeli güçlü, maskülen kadın ifadesi veriyor. Bu model kaşa sahip ünlü isimler arasında Beren Saat var.

Haberin Devamı

Saç renginden koyu kaşlar

Kalın, dağınık ve saç rengine göre daha koyu kaşlar masumiyetin tersine vahşi güzelliği temsil eder. Birçok kadının çekimser yaklaştığı siyah kaş-sarı saç eşleşmesi denince hemen akla ünlü İngiliz model Cara Delevingne geliyor. Kalınkoyu kaşlar, sert ve bir o kadar da çekici gösteriyor.

Birbirine yakın kaşlar

Birbirine yakın kaşlar yüze sert bir ifade verir. Daha yumuşak bir ifade için, kaşlar altın oran ölçümü sonrasında belirlenmiş ideal aralığında olmalı. Köşeli yüz hatlarınız, birbirinden uzak göz yapınız, maskülen bir giyim tarzınız varsa birbirine yakın kaşları tercih edebilirsiniz.

KEŞİF

Trend olan dağınık ve yukarıya doğru taranmış kaş görünümünü Kardashianlar’ın makyaj artisti Mario, bildiğimiz yapıştırıcı pritt kullanarak yapıyor. Kardashian’lar parası neyse verip dökülen kaşlarının yerine yenisini alabilirler ama siz siz olun bunu sakın denemeyin.

Aynı etkiyi veren bir ürün buldum. Son dönemde tüm makyaj artistleri ve blogger’ların gözde ürünü ‘Browwauw’. Kaş sabunu diye geçiyor. At kuyruğu ve bal özleriyle üretilmiş bu ürünü denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder