Dilara Doğan Detoks kampı güzelleri
HABERİ PAYLAŞ

Detoks kampı güzelleri

Normalleşme detoksu diye bir şey çıktı başımıza. Herkes bir bir detoks kamplarına atıyor kendini. Eski normalin sosyal kelebekleri, yeni normalde detoks kamplarında gününü gün ediyor. Geçtiğimiz hafta Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci kamptaydı. Bu hafta da Danla Bilic kankası Gülnur Güneş ve Saba Tümer kampta. Eee tabii göbeğiyle bu hafta adından sıkça söz ettiren Rıza Kocaoğlu da detoks kampına gitmiş.

Baştan söyleyelim kampın bile kurtaramayacağı göbekler sıralamasında ilk beşe girer. Ünlü isimlerimiz kâh yoga matı üzerindeler kâh yedikleri kuş yemlerini paylaşıyorlar. Danla’nın ekibinin gece odalarında abur cubur partisi yaptığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. Sıradaki kampçılar gelsin bakalım.

Haberin Devamı

Detoks kampı güzelleri

Hayat o çiçeklere güzel

Fotoğrafı zoom’layınca göz pınarlarım şenlendi. “Zoom’uma sağlık” diyesim geldi. Çiçekli elbise, kahkül saçlar ve fotoğrafın altına yazılmış 'çiçek çocuk' notu seni çocukluğuna götürmüş olabilir Bella’cığım ama bizi götürmedi, en azından beni. Telefon tutuşundan bile haşinlik akıyor. Nerede kaldı çocukluk? Hayat senin bacağının arasındaki çiçeklere güzel valla.

Sosyal mesafe

Onların Bellası varsa bizim de Didem’imiz var. Paris Hilton daha taşlı yani daha zengin görünümlüsünü kullanmıştı bu maskelerin. Didem Soydan fotoğraf çekimi için tüm yüzüne sarmış. Açık ve net söyleyeyim okyanus gözlere pek yakışmış. Hayatına böyle devam etse yadırgamam. Maskeli geçen günlerimize güzel gönderme olmuş. Sosyal mesafeli ev partilerinin çılgın kişisi olmak isteyenler bir tane bulsun hemen kendine.

Detoks kampı güzelleri

Kötü olmuş demeyelim de….

Bakın arkadaşlar karantinanızı geçirmek için ada satın alsanız bile, dünyanın en çok kazanan futbolcularından olsanız bile hatta ve hatta padişahın oğlu olsanız bile bunu yapamazsınız. Louis Vuitton görse kepenk indirir. Umarım Ronaldo Bey bu kombiniyle yalnızca kendine ait adasında sosyalleşmiştir. Neyse biz yine de kötü olmuş demeyelim de bronz ötesi tenine renkler çok yakışmış diyelim.

Detoks kampı güzelleri

Sıradaki haber yükleniyor...
holder