Dilara Doğan Dost başa düşman ayağa bakarmış
HABERİ PAYLAŞ

Dost başa düşman ayağa bakarmış

Ne yalan söyleyeyim ayağında ayakkabı olan birini bulma konusunda epey zorlandım. Yazın, ayaklarımız ayakkabısız çok daha mutlu. Sahiller son günlerde epey doldu. Ayaklar gündüz kumda, geceyse yazlık ayakkabı modunda. Ünlü isimlerin ayakkabı tercihlerini yorumladım.

Siyah sandaletler

Dila-Sima kardeşlerin tarzını çok beğeniyorum. Trendleri, kendi stillerine kusursuz bir şekilde adapte ediyorlar. Sima’nın siyah Chanel sandaletlerini ona çok yakıştırdım. Hele o mavi şortlu takımıyla müthiş duruyor.

Dost başa düşman ayağa bakarmış

Hiç olmamış

Haberin Devamı

Dila Tarkan’ı yorumlarken, “Bilekten bağlamalı ayakkabıyı kimler giymeli?” konusunu açıklığa kavuşturacağız. Hadise’yle de “Kimler giymemeli?” konusunu açıklığa kavuşturacağız. Hele siyah bağlamalı modeli, bacak boyu kısa olanlar asla tercih etmemeli. Hadise’ye giydiği çoğu şeyi yakıştırırım. Bu kombin ekipçe çok kötü olmuş.

Dost başa düşman ayağa bakarmış

İnce bilek isteyen topuklu ayakkabı

Dila Tarkan’ı genelde spor tercihlerle görüyoruz. Çok sık topuklu ayakkabı tercih eden biri değil ama giyince de tam giyiyor. Bağlamalı ayakkabı modellerine bu yaz çok sık rastlamak mümkün. Bu ayakkabı modelini, ipler bacak boyunu kestiği için, ince ayak bilekli ve ince, uzun bacak boyuna sahip kadınlar tercih etmeli. Tıpkı Dila Tarkan gibi.

Dost başa düşman ayağa bakarmış

Tutkunu çok

Bensu Soral’ın hasır sandaletleri üç sezondur değişmeyen favorilerden. Sert ve sıkı bir görünüme sahip olmasına rağmen giyenler tutkulu bir şekilde bağlı bu sandaletlere. Tüm yaz boyunca, ayağından çıkarmayan insanlar tanıyorum. Bensu Soral’ın kombinine çok yakışmış. Süsten püsten uzak asi ve rahat bir tercih arayanlara gelsin.

Dost başa düşman ayağa bakarmış

Şeffaf ayakkabı şart

Pelin Karahan, minyon bir yapıya sahip. Yani öyle uzun bacak boyu, iddialı bir duruşu yok. Her zaman sevimli ve giydiğini kendine yakıştırıyor. Şeffaf terlik tercihine hayran oldum. Elbisesi çok mini olmamasına rağmen asla bacak boyu kısa durmuyor. Zevkiniz her ne olursa olsun mutlaka bir tane şeffaf topuklunuz olsun.

Dost başa düşman ayağa bakarmış

Gönlümün gözdesi

Sezonun gözdesi mi desem? Gönlümün gözdesi mi desem? Bilmiyorum. Bottega’nın bu topuklu terlikleri çok sevildi. Marka ve moda tutkunu hemen her kadının dolabında, en az iki rengi vardır. Özge’nin beyaz çiçekli elbisesi ve bronz bacaklarıyla terlik tam olarak hak ettiği yerde.

Haberin Devamı

Dost başa düşman ayağa bakarmış

KEŞİF

Mayalardan günümüze

Inlakesh, adını antik dünyanın en ileri toplumlarından biri olan gizemli Mayaların birbirlerini ve doğayı selamlama sözünden alıyor. Ünlü isimlerin de tercihi olan marka, özgün tasarımlarında çabasız, sıradışı, stil sahibi koleksiyonlar sunmayı hedefliyor. En çok ilgimi çeken nokta ise ürünlerde kullanılan malzemeler oldu. Hindistan cevizi kabuğu, doğal halatlar, abanoz, altın ve gümüş gibi malzemelerle, her koleksiyon ayrı bir felsefeyle farklarını ortaya koyuyor.

Dost başa düşman ayağa bakarmış

Morina balığı kolajeni

Son dönemde herkes kendine uyan kolajeni bulma derdinde. Yaş aldıkça, vücudun kolajen üretme kapasitesi düşerken, buna bağlı olarak ciltte kuruluk, kırışıklık ve elastikiyet kaybı baş göstermeye başlıyor. Bu hafta radarıma Türkiye’nin ilk ve tek likit Morina Balığı Kolajeni olan Naturalift takıldı. Diğer kolajenlerden farkı içeriğinde Mango ekstresi, Koenzim Q10, C Vitamini Hyalüronik Asit, E vitamini, Çinko, B6 Vitamini, Bakır, Bioperine, Pirinç Ekstresi, Oolong çayı Ekstresi ve Ispanak Ekstresi de yer alıyor. Her sabah aç karnına bir bardak tüketin kırışıklıklarınızı ve ince çizgilerinizi ona bırakın. Işıltılı ve sıkı bir cilt için gereken her şeye sahip. Ee daha ne isteriz?

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder