Dilara Doğan En ilginç maske tasarımları
HABERİ PAYLAŞ

En ilginç maske tasarımları

Maskeler vazgeçilmez aksesuarımız oldu. Cüzdanını evde unut ama maskeni unutma. İşte en çok konuştuğumuz, ilgi çekici maskeler...

En ilginç maske tasarımları

HAYVAN SEVGİSİ

Dünya bir yana hayvan sevgimiz bir yana. Minik dostlarımıza olan hayranlığımızı maskelerle de göstermeyi başardık. Hayvan suratı baskılı maskeler bir harika. İnsan gözleriyle, kedi burnu ve ağzının birleşmesini çok sevdim.

HİÇ TAKMA DAHA İYİ

Maskeler tasarım çılgınlığı içerisindeyken Lana Del Rey delikli maskesiyle bir miktar eleştirildi. “Hiç takma daha iyi” diyenlerle aynı fikirdeyim.

Haberin Devamı

PENCERELER AÇILDI

“Mimiksiz yapamam” diyenlere özel hazırlanan şeffaf pencereli maskeleri kimsede göremedim henüz ama sosyal medyada epey popüler. Hoş fikir.

DUDAKLAR ORTAYA ÇIKTI

Bu hafta Pınar Altuğ öyle bir maske taktı ki “Özlemini duyduğumuz dolgun dudaklar geri döndü” dedik. Kate Hudson aynı maskenin dolgusuz dudaklı yani, ince dudak versiyonunu takmıştı.

En ilginç maske tasarımları

LOGO SEVİCİLER

Logo aşıkları için markalar da boş durmadı tabii. 75 kuruşluk maskeler oldu 300 dolar. Kim Kardashian’ın kıyafetiyle takım Balmain maskesi çok konuşuldu. Diğer bir logolu ise Billie Eilish. Gucci’nin bu siyah tül maskesi virüsten ne kadar koruyor bilemiyorum ama çok şık duruyor.

En ilginç maske tasarımları

MÜTHİŞ İCAT

Dünya üzerindeki en güzel icatlardan biridir bu maske. Tıpanı aç kahveni iç, tıpanı kapa ve yoluna devam et.

BOYNUZLU

Lady Gaga’nın sahne şovlarında kullandığı maskeler unutulmaz. Özellikle bu boynuzlu maskesi epey taklit edildi. Bulsam ben de takarım.

En ilginç maske tasarımları

DİSKO TOPU

Disko topu şeklinde maskeler de eğlenmeyi unutmuş kalplerimize su serper nitelikte. Son zamanların en ilgi çeken maske modeli oldu.

En ilginç maske tasarımları

Sıradaki haber yükleniyor...
holder