Dilara Doğan Esneksen güzelsin
HABERİ PAYLAŞ

Esneksen güzelsin

Geçenlerde aklıma Zeynep Tokuş düşmüştü. Düşmesiyle karşıma çıkması bir oldu. Bu hafta magazin sayfalarında hayli ilginç bir karın hareketi videosuyla karşımıza çıktı. Karın kaslarını güçlendirmek ve boşaltım sistemini temizlemek için ideal bir hareketmiş. Fotoğraflarına ve videolarına baktığım kadarıyla Zeynep Hanım bu işin epey uzmanı olmuş. Uzun yıllar önce oyunculuğu bıraktı. O yıllar beğenirdim kendisini sonra izini kaybettim. Yoga eğitmeni olmuş. Oyunculuk yıllarında tepkisiz bulurdum surat ifadesini.

Haberin Devamı

Yogayla açılmış tüm çakralar, ifadeler... Müziğin ritmine kapılıp, yogadan, ilginç figürlü danslara bile geçiyor. 43 yaşındaki Tokuş’un fiziğine hayran olmamak elde değil. Instagram biyografisinde “Always a student” “Her zaman öğrenci” yazıyor ama gerçek bir eğitmen profiline sahip. Esneye esneye bi’ hal olmuş...

Esneksen güzelsin

YANAKLARIMIN VERDİĞİ YETKİYE DAYANARAK

Şebnem Ferah, bu hafta tüm organikliğiyle bir fotoğrafını paylaştı. Organik diyorum çünkü yanakları bir Amasya elması kadar tatlı, taze, diri ve kırmızı. Gözler ise yeşil erik kıvamında. Gülüyor mu? Gülmekle gülmemek arasında gidip geliyor mu? Çözemedim. “Benim hiç yıkılmamış duvarlarım var. Dikkatle baktığımda ardını gördüğüm adeta” diyor bir şarkısında. Yıkılmış sanki o duvarlar. Her daim korunaklı, yaklaşması güç silüeti ve vahşi güzelliği, o duvarla birlikte yıkılmış. Her an, yanaklarının ona verdiği yetkiye dayanarak hepimizi sarıp sarmalayacakmış gibi...

Esneksen güzelsin

ARTIK BİRAZ KENDİNİZ Mİ OLSANIZ?

Kardashian’lar, Jenner’lar olmasa bizim blogger’lar, vlogger’lar, influencer’lar kime özenecekti çok merak ediyorum. Evine özenirler, parasına özenirler, dolgusuna, botoksuna, Hermes çantasına, tektaşının boyutuna özenirler. Ee hadi tüm bunları anlarım da... Poposuna özenme boyutunu hiçbir zaman anlayamadım. İnternet ünlüsü Danla Bilic, mide küçültme ameliyatı oldu.

Eridi, bitti, minicik kaldı. Madem istedin küçülmeyi, poponu niye büyütürsün? Belki de kilolar tekrar alınmaya başladı ondan büyüdü. Photoshop’la da alttan destek verince Kylie Jenner olundu. Bilemeyiz. Artık biraz kendiniz mi olsanız? Öyle daha güzelsiniz çünkü.

Haberin Devamı

Esneksen güzelsin

BUNU DA GİYMEZSİNİZ ARTIK

Balenciaga, her hafta sıra dışı tasarımlarıyla bizi şaşırtmayı başarıyor. Gerçi gelişen hayat şartları sayesinde şaşırma kabiliyetimizi kaybettik. İyi ki varsın Balenciaga da bizi şaşırtıyorsun. Neyse, iki sezon önce çıkardıkları çorap modeli ayakkabıları epey ilgi gördü. Giymeyen kalmadı diyebiliriz ama bunun için aynı şeyi diyemeyeceğim. Belki marka tutunları sadece bakmak için alıp koleksiyonlarına ekler.

PARİS SİZİ ÖZLEMEDİ

Geride bıraktığımız hafta içerisinde ‘Emily In Paris’ dizisini izlemeyen kalmadı. Yalnızca ilk sezonu yayınlanan dizi 25 dakika. Tam bir çıtır dizi anlayacağınız. ‘Sex and The City’nin yaratıcısı Darren Star, özlediğimiz o tadı vermiş diziye. Dizi, adından da anlaşılacağı üzere Paris’te geçiyor. Eğlenceli ve komik baş karakterin şimdiden hayranı oldum. İkonikleşebilecek bir tarzı ve havası var.

Kıyafetler, aşk üçgenleri, komik diyaloglar anında alıyor insanı içine. İzleyen herkesin story’lerini tek bir cümle süsledi bu hafta “Ayyy Paris’i çok özledim.” İstisnasız, aynı içerikli 186 story görmüşümdür. Benden duymuş olmayın ama Paris sizi özlemedi.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder