Dilara Doğan Ev modası
HABERİ PAYLAŞ

Triko takımlar stil sahibi ünlülerimiz tarafından pek sevildi. Her hafta bir isim, altı mini üstü kazak ev kombiniyle fotoğraf paylaşıyor. Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Yasemin Özilhan’ın da giydiği takımla fotoğrafını paylaştı. Fit vücuduyla dikkat çeken Sarıkaya, elindeki yeşil çayla mesajını verdi. Sıfır beden olup hamburgerle fotoğraf koyanlar kadar samimiyetsiz olmayıp, formunun sırrını ufacık da olsa bizimle paylaştığı için teşekkürler.

Ev modası

Trend belirleyen Disney karakterleri

Dijital içerik üreticisi Benedetta Maione, Disney karakterlerini dünyaca ünlü markalarla eşleştirmiş. Bottega, Uyuyan Güzel’le müthiş uyumlu. Cinderella ise Jacquemus’la eşleşmiş. Prada’nın son dönemde epey sevilen ceketi Pochaontas’a çok yakışmış. Louis Vuitton ve Pinokyo uyumu da şahane. Disney karakterleri trend’leri belirleseydi böyle olurmuş demek ki.

Haberin Devamı

Ev modası

Anne adayları çoğaldı

Şarkıcı Halsey de hamileler kervanına katıldı. Karantina en çok doğum yapmak isteyenlere yaradı. Sosyal medyada üç fotoğraftan biri, hamile karnını tutan kadınlar. Dünyaca ünlü isimler arasında hamilelik pozları revaçta. Gigi Hadid’ten sonra Emrata’nın pozlarıyla devam ettik. Bu hafta ise Halsey’in fotoğraflarıyla şenlendik. Bu devirde herkese bir hamile fotoğrafçısı şart oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder