Dilara Doğan Haftanın en çok konuşulan stilleri
HABERİ PAYLAŞ

Haftanın en çok konuşulan stilleri

Uzun zamandır bu kadar konuşulacak stili bir arada görmüyorduk. Verimli bir hafta oldu. İşte karşınızda, haftanın stiliyle övülen ve yerden yere vurulan isimleri...

ANTİPATİK BULUNDU

GIGI HADID

Gigi Hadid, bu hafta New York sokaklarında ilginç bir kombinle görüldü. Eşofman mı, bot mu, pantolon mu olduğu belirsiz 24 bin liralık Louis Vuitton eşofmanı sosyal medya kuvvetleri tarafından antipatik bulundu.

Haftanın en çok konuşulan stilleri

EVDE BÖYLE GEZİYORUZ

FAHRİYE EVCEN

Fahriye Evcen bir mobilya reklamı için 14 bin liralık, Züleyha Kuru tasarımı elbisesiyle haftamızın ilgi odağı oldu. Mobilya reklamı için harika bir tercih. Evde böyle geziyoruz sonuçta!

Haberin Devamı

Haftanın en çok konuşulan stilleri

TALİHSİZ BİR STİL ÇALIŞMASI

RICKY MARTIN

Bir dönem çılgınca hayranı olduğumuz Ricky Martin’in yeni tarzı beni epey güldürdü. Ricky Martin mi Tarık Mengüç mü ayırt etmekte güçlük çektim. Talihsiz bir stil çalışması olmuş.

Haftanın en çok konuşulan stilleri

YÜKSEK YÜKSEK TEPELERE

BELLA THORNE

Bella Thorne nişan stiliyle sosyal medyada alay konusu oldu. Nişandan çok kına gecesi konseptiyle karşımıza çıkan Bella, zevksizliğiyle çığır açtı.

Haftanın en çok konuşulan stilleri

LİSELİ KOMBİNİ

IRINA SHAYK

Başarılı sokak stilleriyle kalbimizi her geçen gün daha da feth eden Irina Shayk ‘liselim’ kombiniyle karşımıza çıktı. Bu sezon, ekose takımları, dünyaca ünlü markaların vitrininde sıkça görüyoruz.

Haftanın en çok konuşulan stilleri

KARANTİNA ŞIKLIĞI

EDA TAŞPINAR

Karantina şıklığı diye buna derim. Eda Taşpınar’ın Instagram stilleri dur durak bilmiyor. Puantiyeli külotlu çorabı, düğmeleri açık gömleğiyle sıra dışı stilini bir kez daha konuşturdu.

Haftanın en çok konuşulan stilleri

GECENiN YILDIZI

ZENDAYA

Geçtiğimiz hafta Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. “Kırmızı halıda şıklık yarışı vardı” demek isterdim ama yoktu. Zendaya, sarı elbisesi ve gösterişli mücevherleriyle gecenin yıldızı oldu.

Haftanın en çok konuşulan stilleri

KEŞİF

GENÇ VE GÜZEL KALMAK İSTEYENLER BURAYA

Yaz yaklaşırken en çok tercih edilen güzellik yöntemlerinin başında cilt yenilemenin geldiğini ifade eden Dermatolog Dr. Güneş Ertürk, Hürriyet Kitap’tan çıkan ‘Genç ve Güzel Kalmanın 50 Yolu’ kitabında, gençliğin ve güzelliğin reçetelerini sunuyor. Evde yapabileceğiniz özel maskelerden, cilt bakımı yaparken dikkat edilmesi gereken ipuçlarına kadar pek çok somut öneriyi kitabında toplayan Dr. Güneş Ertürk, cildi içten ve dıştan beslemenin önemine dikkat çekiyor. Evde olduğumuz şu günlerde hepimize iyi gelecek bu kitap.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder