Dilara Doğan Hollywood'un gençlik sırları
HABERİ PAYLAŞ

Hollywood'un gençlik sırları

İşte karşınızda yaşını göstermeyen ünlü isimlerin genç kalmak için uyguladığı tüyolar.

BOŞUNA PARA HARCAMAYIN

Christina Aguilera (39)

Ünlü şarkıcı günde en az sekiz saat uyuyor ve bu alışkanlığıyla gurur duyuyor. “İnsanlar güzellik iksirlerine ve merkezlerine para harcıyor, ancak iyi bir gece uykusunun önüne hiçbir iksir geçemez” diyor.

GÜNEŞTEN KAÇIN

Heidi Klum (46)

Heidi Klum'ın, 23 yaşından beri güneş koruyucu kullanmadığı tek bir günü bile yok. Etkisi yalnızca bir hafta sürecek bronzluk için, güneşin zarar verici etkilerine maruz kalmaya değmeyeceğini söylüyor.

Haberin Devamı

NEMLENDİRİCİ ŞART

Beyoncé (38)

Beyoncé'nin bir numaralı kuralı gülümsemek ve mutlu kalmak. Onun dışında cildine sürdüğü nemlendiricinin genç kalmasında büyük bir etkisi olduğuna inanıyor. Unutmayın, kuru cilt erken yaşlanır.

MEDİTASYONLA GÜNE BAŞLA

George Clooney (59)

Yaşına rağmen hala yakışıklı, fit ve cool görünmesinin sırrı düzenli meditasyon. “Arınmış bir zihinle güne başlamanın tadını başka hiçbir şey veremez” diyen Clooney her gün meditasyon, haftanın beş günü ise spor yapıyor.

HER GÜN SOMON

Victoria Beckham (46)

Victoria Beckham, cilt sorunları için dermatoloğa gittiğinde doktoru ona her gün somon yemesi gerektiğini söylemiş. O gün bugündür her gün somon yiyormuş. Balığın içerisinde bulunan yağların cildine verdiği mucizevi etkiyle eş değer bir krem olmadığını söylüyor.

HAYIR DEMEYİ BİLİN

Gabrielle Union (47)

Genç görünmesinin sırrını “Hayır” diyebilmek olarak görüyor. Kendini strese sokan her şeyden koşarak uzaklaşıyor. “Birçok insan buna bencillik diyor ama ben kırışıklık karşıtı diyorum” diyor.

DOZUNDA BOTOKS

Robin Wright (54)

Sonunda birisi botoksa sığındığını itiraf etti. Robin Wright, yılda iki kez botoks yaptırıyor. Doğru bir şekilde uygulandığında botokstan başka daha dinamik ve diri gösteren bir şeyin olmadığına inanıyor.

BEYAZ BİR DİŞ

Catherine Zeta-Jones (50)

Bembeyaz bir diş ve kusursuz bir gülüşün insanı genç gösterdiğine inanıyor.

CİLDİNİZE SÜT İÇİRİN

Cindy Crawford (54)

Yüzüne asla kozmetik bir ürün kullanmayan Cindy Crawford, cildine yalnızca süt sürdüğünü söylüyor. Parlak ve diri bir cilt isteyenler mutlaka denesin.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder