Dilara Doğan Ivana Sert: Erkeklerde 'Güzel kadın beyinsizdir' algısı var
HABERİ PAYLAŞ

Ivana Sert: Erkeklerde 'Güzel kadın beyinsizdir' algısı var

Ivana Sert ne yapsa olay oluyor. Şarkıcılığa adım attı olay oldu. Karantina döneminde de hem Instagram’dan başlattığı ‘Karantina şıklığı’ yarışmasıyla hem de mezarlıkta yaptığı yürüyüşle konuşuldu. Bu olay kadınla, hayata ve aşka dair keyifli bir sohbet ettik.

Ivana Sert: Erkeklerde Güzel kadın beyinsizdir algısı var

"Karantina bana yaradı" diyenlerden misiniz?

Evet, bu süreç bana yaradı. Bol bol spor yapıyorum. Geceleri piyano çalıyorum, şarkı yazıyorum. Toplantılar başladı, onlara katılıyorum. Günler sakin geçiyor. Evimi daha fazla sevmeyi öğrendim. Bazı insanlar çok yemek yemiş, kilo almış. Depresyona girenler olmuş. Bana tam tersi oldu. Saat saat organize ettim kendimi.

Haberin Devamı

Sosyal medya üzerinden bir yarışma da başlattınız…

Instagram’da karantina şıklığı yarışması yaptım. Her gün giyinip insanlara moral olsun diye resimler paylaştım. Her haftanın birincisini seçtim. Birincilere küçük hediyelerimiz vardı. Hâlâ da devam ediyoruz. Yarışmaya katılan, sürekli fotoğraf yollayan herkese çok teşekkür ederim. Bu süreçte evde yalnızdım ama Türk halkı sayesinde hiç yalnız kalmadım.

VÜCUDUM BUGÜNE KADAR GÖRDÜĞÜNÜZ EN İYİ HALİNDE

Tatil planınız var mı?

Yunanistan’a gitmeyi planlıyorum ama belirsiz... 80 gün evden çıkmadım ve mutlaka bir yerde 10 gün tatil yapmak istiyorum. Ev karantinası güzeldi ama ortamı değiştirmek istiyorum artık.

Birbirinden iddialı mayolarla sahillerde görmeye devam edeceğiz yani sizi…

Moda hayatım mayo tasarımıyla başlamıştı. Mayo benim için tutkudur. Vücudum bugüne kadar gördüğünüz en iyi halinde. Beni mayolu olarak en güzel halimle göreceksiniz.

BİR DAHA EVLENMEYİ VE ÇOCUK YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM EVLENMEDEN DE AŞK YAŞAYABİLİRİM

Sizinle birlikte yaşamayı nasıl tarif edersiniz?

Benimle yaşamak kolaydır. Temizimdir ama rahatsız edici titizlik takıntılarım yoktur. Rahat bir insanım. Benimle yaşayan kişi hiç konuşmuyorsa çok rahatsız olurum. Konuşmak, iletişimde olmak çok önemli. Komik ve eğlenceliyim, yanımdaki insanı mutlu ederim. Yaşamak için gayet keyifli biriyim.

Aşk, hayatınızın neresinde?

Aşk her zaman insanın içinde ve yanında olmalı. Aşksız yaşam olmaz. Büyük bir aşk, büyük bir şans demektir.

Haberin Devamı

Aşık olunca nasıl bir kadın oluyorsunuz?

İçim parlıyor, gözlerim parlıyor. Sürekli gülüyorum. Aşık olunca uçmak için kanatlara ihtiyacım olmuyor. Aşk duygusunu çok seviyorum.

İlişkiyi evlilikle noktalamak şart mı sizce?

Aile kurmak isteyen gençler, aşık olunca evlenme ve çocuk hayali kuruyor. Aile olarak yaşamak çok önemli. Eğer aşıksanız ve çocuk sahibi olmak istiyorsanız evlenin.

Tekrar evlenmeyi düşünür müsünüz?

Benim gibi çocuğu olan insanlar evlenecek diye bir kural yok. Evlenmeden de aşk yaşayabilirim. Şu anda bir daha evlenmeyi ve çocuk yapmayı hiç düşünmüyorum. Büyük konuşmak da istemiyorum belki yine evlenirim.

Sizden bir erkek yaratmanızı isteseler, baştan aşağı nasıl bir erkek yaratırdınız?

Fiziksel olarak iyi görünmesi gerekiyor, ama çok yakışıklı olmasına gerek yok. Bana olan davranışları, ilgisi ve karakteri çok önemli. Yalanı asla kabul etmem. En kötü şeyi söylerse bile affederim ama yalanı asla. Beni sonsuza kadar sevmesi de gerekiyor tabii.

Haberin Devamı

MEZARLIKTA YÜRÜMEK RUHUMA İYİ GELİYOR

Salgın sürecinde mezarlıkta spor yaptığınız haberleri epey eleştiri aldı. Neler söylemek istersiniz bu konuda?

Ben çocukluğumdan beri mezarlıkta yürürüm. Mezarlıkları sadece spor alanı olarak kullanmıyorum; duygularıma ve ruhuma iyi geliyor. Mezarlıkta yürümeyi çok seviyorum.

YOKSUL OLDUĞUMUZ GÜNLER OLDU

Şu an tam olarak yaşamak istediğiniz hayatı yaşıyor musunuz?

İstediğim hayatı yaşadığımı düşünüyorum. Bunu, şu an popüler bir insan olduğum ya da iyi standartlarda yaşadığım için söylemiyorum. Eskiden de böyle düşünüyordum. İmkanlarım azken bile şükrediyordum. Allah’a ve pozitif enerjiye inanıyorum. Varlıklı bir aileden gelmedim. Yoksul günlerimiz oldu. Ailemle zor zamanlar geçirdik. Uyandığım her güne şükrediyorum.

10 yıl sonra nasıl bir Ivana Sert görmek istersiniz?

Vücut olarak aynı şekilde kalmak istiyorum. Bol bol çalışacağım bunun için. Bir kadın her zaman kendine iyi bakmalı. Oğlum 23 yaşında olacak. Onun güzel bir okulu bitirdiğini görmek istiyorum. Eskiden her şeyi planlardım, B planım mutlaka olurdu. Covid-19 salgınından sonra yarını çok düşünmememiz gerektiğini, anı yaşamamız gerektiğini öğrendim.

Ivana Sert: Erkeklerde Güzel kadın beyinsizdir algısı var

ZİRVEDE OLMAK GİBİ BİR BEKLENTİM YOK

Yeni şarkılar ürettiğinizi duydum... Nasıl şarkılar bekliyor bizi?

Yaptım ama aranjmanı henüz bitmedi. Pandemi dolayısıyla okuma yapamadım. Sezonu biraz kaçırdık. Çıkacağı tarihi planlamamız lazım. Çok güzel ve eğlenceli bir şarkı sizi bekliyor.

Müzik konusunda kendinizi nerede görüyorsunuz?

Zirvede olmak gibi bir beklentim yok. Şu an olduğum yerden çok mutluyum. Daha iyi olmak için çalışıyorum. Müzik trend’lerine uygun şarkılar yapmaya çalışıyorum. İlk şarkım Balkan melodisiyleydi ama ikinci şarkım daha farklı olacak.

MARKA TUTKUNU OLAN İNSAN KOMPLEKSLİDİR

“Herkes kıyafete çok para harcadığımı sanıyor ama öyle değil” demişsiniz. Baştan aşağı marka giyen insanlar sizde nasıl bir his uyandırıyor?

Yürüyen vitrin gibi gezmeyi, her yerinde marka yazan kıyafetleri sevmem. Marka tutkum yok. Bu tarz insanların kompleksli olduğunu düşünüyorum. İnsan rahat olmalı. Moda çok büyük bir alan. Pazardan, butiklerden de kıyafet alınabilir. Kendini göstermek için marka giymeye gerek yok mütevazı olmak çok daha güzel.

Güzel bir kadın olarak yaşamanın zorlukları var mı?

Erkeklerde ‘Güzel kadın beyinsizdir’ algısı var. Tanışınca fikirleri değişiyor tabii. Ben güzel olduğum için pek zorluk çekmedim çünkü buna izin vermedim.

Kendinizi güzel buluyor musunuz?

Fiziksel olarak Allah bana güzel şeyler vermiş ama ben iç güzellik taraftarıyım. İç güzel olunca insanın gözleri parlıyor. Kendimi övmek istemem ama içim güzeldir.

Sizi hep bakımlı görüyoruz. Hiç mi bakımsız anınız olmuyor?

Kendime bakmayı çok seviyorum. Temiz ve bakımlı olmak bir hayat tarzıdır. Hiçbir insan bakımsız olmamalı. Evin içinde gece kıyafeti ve topuklu ayakkabıyla gezmiyorum tabii. Hep spor kıyafetlerimleyim ama bakım şart.

Kendi yarattığınız bakım sırlarınız var mı?

Muhteşem bir saç maskem var. Kendi yaptığım mayonez, sirke, yumurta sarısı, bol zeytinyağı ve bir kaşık hardalı karıştırıyorum. İşte karşınızda dünyadaki en iyi maske! Haftada bir gün yapıyorum, saçımda bir saat bekletiyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder