Dilara Doğan Jean rehberi
HABERİ PAYLAŞ

Jean rehberi

BÜYÜK BEDEN

Slouchy jean’ler geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da modaseverlerin gözdesi. Hem kombinlemesi rahat hem de her ortamın hakkını veriyor. Olduğunuzdan kalın gösterse de içinde kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Jean rehberi

SEVMEYENİ ÇOK

Seveni az sevmeyeni çok düşük bel pantolonlar bu kış bollaştı. Dar jean görmek imkansıza yakın. Blazer’larla birlikte çok yakışıyorlar. Üzerimize tam oturan jean’ler ne zaman tekrar meydana çıkacak hep birlikte göreceğiz.

Jean rehberi

UZUN ETEKLER

Uzun jean etek geri döndü. Uçları yırtık, ortası yırtmaçlı her türlüsü trend. “Bana yakışmaz” demeden önce doğru kombinleyerek bir şans verin.

Haberin Devamı

Jean rehberi

BİRLİKTE GÜZEL

Jean’leri jean gömleklerle birlikte giymekten çekinmeyin. Sokak trend’inin demirbaşları arasında bu görünüm var. Sokağın cool kadını olmak istiyorsan ‘denim on denim’ stiline acilen bürün.

Jean rehberi

HAFTANIN TREND ALARMI

Bottleneck Kakül, sosyal medyada herkesin radarında. Saç konusunda sektöre öncülük eden saç tasarımcısı Ahmet Çoban yine yaptı yapacağını. Ünlüler dahil günde minimum üç kişi bu kakül modelini kestirmeye geliyormuş.

Bu kakülün şöyle bir güzelliği var. Oldu da alışamadınız, boyunu çok kısaltmadıkları için hızlıca saçınızın uzunca katlarıyla harmanlanıyor. Dünyanın en önemli stil ikonları Jane Birkin, Bridgette Bardot’dan başlayarak güzellik sırlarından biri haline gelen bu kakül, günümüzde de Jeanne Damas, Leia Sfez ve Louise Follain gibi influencer’lar tarafından imza haline geldi.

Jean rehberi

HAFTANIN ÖNE ÇIKAN STİLİ

Pelin Karahan’ın Milano seyahatinde paylaştığı kareler, tüm sezon trend’lerini içinde barındırıyor. Karahan’ın seyahati içim seçtiği kıyafetler, birbirinden cool ve iddialı. Tatilin en çok beğeni alan kombini ise taştan ve ışıltıdan gözlerimizi kamaştıran bu kombini oldu.

Jean rehberi

HAFTANIN ANLAMLI PROJESİ

Jutsack, sizi harekete ve iyiliğe davet ediyor. El emeği ve sanatın birleştiği Jutsack Works koleksiyonu, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ve Help Steps ile birlikte daha da anlamlı hale geldi. Bu limitli koleksiyonun gelirinin bir kısmı omurilik felçlilerinin en büyük ihtiyacı olan tekerlekli sandalye alımına aktarılırken, Help Steps’den de adımlarınızı bağışlayıp bu kampanyaya destek olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Jean rehberi

Sıradaki haber yükleniyor...
holder