Dilara Doğan Karmaşık kar stilleri
HABERİ PAYLAŞ

Karmaşık kar stilleri

Çağla Şıkel ve Tuba Ünsal kar tatillerine giriş yaptı. Karda rahatça görünmek için kıyafetlerinde deseni ve rengi bol tutmuşlar. İkiliye, kar gözlüğü olmadan bakmak imkansız gibi. Çağla Şıkel, her ne olursa olsun stil sahibi görünürken Tuba Ünsal için aynısını söyleyemeyiz. Gözü epey yoruyor. Montları da aynı marka. Tesiste dağıttılar heralde.

Karmaşık kar stilleri

AS BAYRAKLARI

Makyaj artisti Müberya Sağlam’ın oyuncu Melisa Döngel’e yaptığı makyaj Instagram’da deprem etkisi yarattı. Kylie Jenner ürünleriyle yapılan bu makyaj, 25 milyonluk Kylie Cosmetics hesabında paylaşıldı. Altına Türkiye’den yorumlar yağdı. Bizden de dünyaca ünlü bir makyaj artisti çıkıyor, hissediyorum.

Haberin Devamı

Karmaşık kar stilleri

SAHNE SAVAŞLARI

Sahnedeki stil savaşları tam gaz devam ederken son bomba Simge Sağın’dan geldi. Ultra mini, yeşil elbisesiyle sahnede etkileyici danslar sergileyen Simge’nin eldiven tercihi her ne kadar trend’lere uygunsa ayakkabısı da bir o kadar demode. Bir insanın hür iradesiyle bu ayakkabıyı giymiş olması imkansız. Madem bu sahne savaşlarını Gülşen başlattı; biraz Gülşen’e dikkatli bakılsın da ders alınsın.

Karmaşık kar stilleri

Sıradaki haber yükleniyor...
holder