Dilara Doğan Kırmızıdan vazgeçmek yok: Evde geçen yılbaşı kombin önerileri
HABERİ PAYLAŞ

Kırmızıdan vazgeçmek yok: Evde geçen yılbaşı kombin önerileri

"Evde böyle mi dolaşacağız" dediğinizi duyar gibiyim. Evet, dolaşacağız çünkü başka alternatifimiz yok. Yepyeni bir yılı pijamayla karşılamak istemezsiniz değil mi? O halde evde bile olsak, giyeceğiz kırmızılarımızı, takıp takıştıracağız ne varsa. Bu yılbaşı, sokağı, eve taşıma zamanı.

Parıltısız olmaz

Kırmızıdan vazgeçmek yok: Evde geçen yılbaşı kombin önerileri

Evdeyiz diye parıltıdan uzak kalacağız sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Abiye elbise giymediğimiz sürece sorun yok. Kısa, payetli, hafif bir tulum, yılbaşı gecenizi kurtaracak. Bu parıltıyı da kırmızı bir rujla taçlandırırsanız sizden güzeli yok.

Haberin Devamı

Ceket elbisenin havası bir başka

Ceket elbiseler vücudu harika gösteriyor. Kırmızı, üzerinize oturan, mini bir ceket elbiseyle 2021'i kusursuz karşılayacağınıza söz veriyorum. Dekoltesi bol olsun ki, kalıp gibi duran ceket formu sizi kasmasın. Rahat rahat nefes alın.

Rahat ve cool

Kırmızıdan vazgeçmek yok: Evde geçen yılbaşı kombin önerileri

"Elbiseyle rahat edemem" diyenler kırmızı, büyük cep detayları olan kargo pantolonu, üzerinize dar bir bluzla kombinleyin. Beyaz spor ayakkabılarınızın altını iyice silip, çılgın bir çorapla giyin. Alın size rahatlık.

Stiline boyut atlat

Kırmızıdan vazgeçmek yok: Evde geçen yılbaşı kombin önerileri

Bu özel gecede stiline boyut atlatmak isteyenler için kusursuz bir alternatif. Parlak, salaş bir eşofman ve üzerine blazer. Son dönemde eşofman ve ceket kombinleri epey popüler. Kendall Jenner gibi dev parlak küpelerle de yılbaşı ruhunu tam anlamıyla yansıtmış olursunuz.

Boğazlı kazak efsanesi

Aralık ayına en çok boğazlı kazağı yakıştırırım. Kırmızı bir boğazlı kazağınız varsa hiç düşünmeden yılbaşı akşamı giyebilirsiniz. Sıcaktan fenalaşmamak için ince triko modellere yönelin. Altına en sevdiğiniz jean'inizi giyin, oldu da bitti. Bu kombine en çok sımsıkı bir at kuyruğu yakışır. Eee tabii biraz hareketlendirmek için de dev halka küpeler…

Kurtarıcı blazer

Siyah kazak ve kırmızı blazer ikilisi yalnızca yılbaşı akşamı değil her an için kurtarıcı bir ikili. "Baştan aşağı kırmızı beni sıkar" diyenler için koyu renk jean ve spor ayakkabılarla, klasik ama şık bir kombin önerisi.

Rahat bir mini elbise

Kırmızıdan vazgeçmek yok: Evde geçen yılbaşı kombin önerileri

Basic elbiseler, ev kutlamaları için biçilmiş kaftan. Kırmızı, kolsuz, mini, rahat bir elbise eminim 2021'e girerken birçoğumuzun tercihi olacak. Hem ev konseptine fazlasıyla uyuyor hem de şıklığınızdan ödün vermemiş oluyorsunuz.

Haberin Devamı

Keşif: Şık bir peynir tabağına kim "Hayır" der

Hızlı ve yorucu tempolu şehirlerde yaşayan bizleri; ziyaret, kutlama ve buluşmalarımızda “Yanımda ne götürsem” sorunundan kurtarmak amacıyla kurulan bir marka keşfettim bu hafta. Girişimci ruhu ile her daim yeni hedefler belirleyen Feyzan Cihan, Graze ile catering sektörüne yeni bir soluk getirdi.Yeni markası Graze ile özenle tabaklar hazırlamaya başladı. Görsel algıya hitap eden estetiği yüksek seçenekler sunmasının yanı sıra, öncelikli olarak Türk malı şarküteri ve peynir kullanımını tercih ederek yerel üretimi desteklemesi ile de dikkat çeken Graze tabakları kısa sürede tüketicinin beğenisini kazandı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder