Dilara Doğan Kışa giriş stilleri
HABERİ PAYLAŞ

Kışa giriş stilleri

İnsanlar, kış mevsimini sevenler ve yaz mevsimini sevenler olarak ikiye ayrılır. Ben yaz mevsimini seven taraftayım. Kat kat giymek can sıkıcı, yağmurda yaşam mücadelesi vermek yorucu. Bu kış biraz farklı geçecek, trend olma uğruna epey üşüyeceğiz. Tek düğmeli hırkalar, mini şortlar ve ince uzun deri ceketler bize kışı yaşatmayacağa benziyor. İşte karşınızda Instagram’ın sevilen kışa giriş stilleri... Unutmayın bu daha başlangıç.

TÜM KIŞ GÖRECEĞİZ

Özlem Ada Şahin’in uzun, gömlek formundaki ceketi geçen kışın sevilenleri arasındaydı. Ultra mini UGG botları da tüm kış görmeye hazır olun.

Haberin Devamı

Kışa giriş stilleri

KAPİTONE

Dış giyimde en sık kapitone montlar tercih edilmeye başlandı. Hem hafif hem sıcak tutuyorlar. Oversize modellerin beline kemer takarak giyebilirsiniz.

Kışa giriş stilleri

COOL HAREKET

Buse Terim’in ceketinin üzerine çizgili kazağını alması cool bir hareket. Çantası son dönemin sevilenleri arasında ilk sıralarda.

Kışa giriş stilleri

BU KIŞ ÇOK TÜYLÜ

Tüylü aksesuarlar bu kış yine bizlerle. Hatta zirveye çıkacaklar. Fazla hareketli modellere yönelmek sizi zorluyorsa yavaş başlayın.

Kışa giriş stilleri

HER DOLAPTA OLMALI

Uzun siyah bir kaban her kadının dolabında olmalı. Özellikle kalıbı iyi olan bir tane. Modası geçmiyor. Asaleti hep zirvede. Hadise’ye çok yakışmış.

Kışa giriş stilleri

BORNOZ KABANLAR

Bornoz görünümlü uzun kabanlar olduğumuzdan daha iri gösterse de giymekten çekinmeyeceğimiz bir döneme giriyoruz.

Kışa giriş stilleri

KEŞİF

YÜZ GENÇLİĞİMİZİ KORUMADA YENİ DÖNEM

Son trend bir uygulamayı bu aralar çok sık duymaya başladım. Yeni nesil fizyoterapi alanında başarılara yeniliklere imza atan fizyoterapist Melda Ertürk, yüz asimetrileri, yüz felci gibi durumları iyileştirmeye yönelik fizyoterapi uygulamaları sırasında geliştirdiği ‘Face up’ ile yer çekiminin etkilerini tersine çeviriyor.

Bu konseptle, doğal yollarla yüz ve gıdı bölgesindeki sarkmaların önlenmesi sağlanıyor. Yüzdeki lekelere iyi geliyor, renk eşitsizliğini ortadan kaldırıyor, cildin sağlıklı bir ışıltıya, renge kavuşmasını, tazelenmesini sağlıyor. Gıdı sarkmasını da yok ediyor. Sanırım en çok ihtiyacımız olan kısmı da bu…

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder