Dilara Doğan Kurgu sıfır
HABERİ PAYLAŞ

Kurgu sıfır

Instagram’ın reels özelliğini en sık kullanan isimler arasında Dila Tarkan var. Dila ve Sima kardeşler bu hafta birlikte bir reels paylaştı. Kıyafet kavgası ediyorlar ve sonunda Dila kazanıyor. Oyunculukları Flash TV seviyesinde olsa da eğlenceli görünüyorlar. Bu tarz kavgalar etmediklerine de adım gibi eminim. Hem tarzları farklı hem birçok marka emirlerine amade. Diyeceğim o ki daha gerçekçi kurgulara yönelsinler.

Kurgu sıfır

GENETİK MİRAS

Hailey Bieber, bu hafta, annesiyle birlikte bir kozmetik firmasının yüzü olduğunu açıkladı. Temiz içerikleriyle bilinen markaya kusursuz ciltleriyle poz veren anne kız, muhteşem bir tercih olmuş. Hailey, fotoğrafın altına bu markayı kullanıyoruz yazsa da ciltlerinin genetik bir miras olduğu açık ve net.

Haberin Devamı

KENDİ DIŞINDA HERKES

Şükran Ovalı, müthiş photoshop’lu, pardon makyajlı bir fotoğrafını paylaştı, sosyal medya kaynadı. Kim Kardashian’dan, İrem Derici’ye kadar herkese benzetildi. Anlayacağınız bir tek Şükran Ovalı’ya benzemiyordu.

Aslında çok başarılı bir makyaj yapılmış yüzüne ama yoğun makyajın üzerine sayısız filtre uygulayınca böyle bir hal almış. Çıkık duran elmacık kemikleri yüzü hoş gösteriyor kabul ama bu kadarı da fazla. Göz bebeğine kadar photoshop’lu. Zaten güzel bir kadın, neden bu işlere girer hiç anlamam...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder