Dilara Doğan Nedir bu kozmetik aşkı?
HABERİ PAYLAŞ

Nedir bu kozmetik aşkı?

Her hafta bir isim kozmetik markası çıkarıyor ve markası için seksi pozlar veriyor. Geçen hafta Jennifer Lopez, bu hafta Lady Gaga. İkisi de cüretkar ama Sayın Gaga’yı kimse geçemez. Ben açıkçası Lady Gaga’nın profesyonel kozmetik ürünler çıkarabileceğini düşünmüyorum.

Nedir bu kozmetik aşkı

Bir hevestir ve geçer. Jennifer Lopez’in makyajlarına acayip hayranım. Hatta ona ait bir makyaj stili bile var. Eminim başarılı olacak çıkardığı ürünler. Lady Gaga’yı ise yanlış girişimden dolayı tebrik ediyorum. Makyaj konusunda üreten değil tüketen olmaya devam etmeli.

Haberin Devamı

Nedir bu kozmetik aşkı

ÜST KAYAĞA ALT HAMAMA GİDİYOR

Helin Avşar, markasına ait kocaman, sezon trendi pofidik montundan ablası Hülya Avşar’a da hediye etmiş. İkili, giymiş montlarını vermiş pozlarını. Her şey iyi hoş ama Hülya Avşar’ın belden aşağısı göz yaşartıcı. Mevsim de lokasyon da birbirlerine karışmış. Üst kayağa alt hamama gidiyor. O terliklerin acil çöpe gitmesi lazım. Ayrıca topuklar dışarı taşmış. Takunya bile giysen o topuğu içeri alacaksın. Hülya Avşar’ın kredisi benim için sonsuzdur. Güzelliği dillere destandır ama bunlar bile kurtarmaya yetmez o terliği.

Nedir bu kozmetik aşkı

KOMİK DURUYOR EVET AMA...

Bu hafta herkes Gucci’nin 4 bin 950 liralık gözlüğünü konuştu. Pardon pardon dalga geçti. Cat eye gözlük modellerinin ters dönmüş hali, ilginç bir tasarım. Komik duruyor evet ama bir tane stil ikonu taksa, anında görmeye başlarız her yerde. Henüz kimse takmadı diye bütün bu dalga geçişler. Taksın bakalım bi’ Hailey Bieber, Kendall Jenner görürüz o zaman bizimkileri. WhatsApp grublarında döner artık “Güzel aslında yaaaa” yorumları.

Nedir bu kozmetik aşkı

OLMAZ OLSUN BÖYLE HEDİYE

Yeni yıl hediyeleri listelerinde müthiş bir şeyle karşılaştım. Chanel’in 23 bin liralık pinpon raketleri... Sonra uzaklara dalıp, “Bunu hediye olarak alan insan var mıdır?” acaba diye düşündüm. Sonra kendime sordum “Böyle bir hediye alsan tepkin ne olurdu?” Cinnet geçirirdim heralde. Hediyeyi alanla irtibatı koparırdım. Sadece numarasını engellemekle kalmayıp tüm sosyal medya hesaplarımlarımdan iki kere engellerdim. Hülya Avşar’ın terliğinden sonra dünya üzerinde gördüğüm en fuzuli şey!

Haberin Devamı

Nedir bu kozmetik aşkı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder