Dilara Doğan Partinin yıldızı sen ol!
HABERİ PAYLAŞ

Partinin yıldızı sen ol!

Yılbaşı gecesi hepimiz daha güzel, daha çekici ve hoş görünmek isteriz. nasıl mı? İşte hepsi alanında birer uzman olan isimlerden tüyolar...

BELİRGİN ELMACIK KEMİKLERİ

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Akın Yücel

Yeni yıla daha çekici bir yüzle girmek isteyenler 31 Aralık gecesine kadar sonuçlarını görebilecekleri şu işlemleri yaptırabilirler:

Yüze üzgün ve yorgun bir ifade veren, dudakların iki kenarındaki çizgiler dolgularla yükseltilip bu ifade önlenebilir. Yaş almakla birlikte oval biçimini kaybedip kareleşen yüzü toparlamak, yukarı çekmek, çene ucunu ileri taşımak ve çene hattını belirginleştirmek için de yine dolgulardan yararlanılabilir.

Haberin Devamı

Partinin yıldızı sen ol

Dolgularla elmacık kemikleri de belirginleştirilebilir. Göz çevresinde ciddi bir doku erimesi varsa bu alan da dolgular yardımı ile yükseltilebilir.

Botoks ile de burun kenarları, göz çevresi, alın, boyun bölgesi kırışıklıkları durdurulabilir. Düşen kaş ve göz kapaklarının kaldırılması sağlanarak daha genç bir bakış elde edilir.

BAŞ DÖNDÜREN DUMANLI GÖZLER

Makyaj artisti Hamiyet Akpınar

Yeni yıl akşamlarının vazgeçilmezi eyeliner ve kırmızı ruj ikilisine alternatif olarak bordo veya vişne rengi ruj sürüp gözlerinize bu sezon çok moda olan metalik bir far dokunuşuyla farklı bir etki yaratabilirsiniz.

Partinin yıldızı sen ol

Nude tonlarda ruj sevenler ise göz pınarlarına ışıltı ekleyerek, dumanlı göz makyajını uygulayabilirler.

KIYAFETLERİNİZİ SEÇERKEN CİLT TONUNUZA DİKKAT EDİN

Stil danışmanı İlkyaz Özel

Bu sezon her yerde gördüğümüz metalik renklerde, işlemeli ya da payetli elbiseler yılbaşı akşamı için ideal. Gümüş ya da altın renkleri arasında seçim yapmakta zorlanıyorsanız dikkat etmeniz gereken en önemli nokta cilt tonunuz. Eğer cildiniz sarı alt bazlı, ela ya da kahverengi gözlüyseniz cildiniz sıcak tonlarda demektir.

Partinin yıldızı sen ol

Bu durumda altın rengi aksesuar ve elbiseler ilk yönelmeniz gerekenler. Cildiniz daha pembe bazlı ve göz renginiz mavi ya da yeşilse, cilt tonunuz soğuk tonlarda olduğu için gümüş rengi sizin için daha doğru bir seçim olacaktır. Sadece yılbaşında değil yılın her günü ışıldamanız dileğiyle.

Haberin Devamı

CİLDİNİZİN FİLTREYE İHTİYACI YOK

Op. Dr. Asu Burhanoğlu

Yılbaşı gecesi hepimiz canlı ve parlak bir cildimiz olsun isteriz. Sosyal medyayı yoğun kullandığımız şu dönemde, ‘no filter skin’ hastalarımızın en çok merak ettiği konu.

Partinin yıldızı sen ol

No filter skin; cildinizin, makyaj yapmış gibi pürüzsüz ama doğal görünmesi anlamına geliyor.

Işıl ışıl bir cilt elde etmek için ilk adımımız hydrafacial. Önce cildi iyice temizleyip ardından ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri veriyoruz.

Hydrafacial sayesinde açılmış ve temizlenmiş cilde ‘Scarlet’ dediğimiz cilt sıkılaştırma yöntemini de uyguladığımızda işte o zaman ‘no filter skin’ elde etmiş oluyoruz.

Bu işlemin hiçbir yan etkisi yok. İyileşme zamanı gayet hızlı. Birtakım maskelerle cildin kızarıklık ve hassasiyetini gideriyoruz. Yarım saat sonra günlük hayatınıza devam edebiliyorsunuz.

İlk seansın sonucunda bile cildinizdeki akne izlerinin solduğunu, cilt tonunun düzenlendiğini, lifting etkisiyle yüz ve boyun hattının belirginleştiğini fark edeceksiniz.

Haberin Devamı

KALIN KAŞLAR GÜÇLÜ BAKIŞLAR

Kalıcı makyaj eğitmeni Ergül Keskin

Daha güçlü bakışlar kalın kaşlardan geçiyor. Kaşınızın birebir tonunda uyguladığımız kontür işlemiyle bu görünümü elde ediyoruz. Kaş kontürü; renk pigmentlerinin kaş bölgesindeki derinin alt tabakasına işlenmesi ile yapılan kalıcı makyaj uygulamasıdır.

Partinin yıldızı sen ol

Kaşından memnun olmayanlar, yanlış uygulamalar sebebiyle kaşı seyrekleşenler, kaza sebebiyle kaşını kaybedenler bu uygulamayı yaptırabilirler. Yaklaşık 1,5 - 2 saat süren kaş kontür işlemi, kaş modelinin belirlenmesiyle başlar. Belirlenen kaş modeli ön çizim ile kişinin kaşına çizilir. Bu işlem ağrısızdır.

Ön çizim sonrasında kıl ve 3D çizim tekniği ile yüze uygulanır. Kalıcılık süresi ortalama 1 ila 2 yıl arasındadır.

TÜM GECE DANS EDEN SAÇLAR

Saç tasarımcısı Handan Açıkbaş

Bu yıl salaş ve doğal saçlar ön planda. tüm gece dayanıklı olması için saçınızı spreye boğup sertleştirmeyin. Bırakın tüm gece saçlarınız sizinle dans etsin. Örgülü saçlar, yorucu ve uzun geçen gecede bile formunu koruyabildiği için yılbaşı gecesi için ideal bir seçim. dikkat çekici bir etki için iri dalgalı saç modellerini tercih edebilirsiniz. rahat hareket edeceğiniz modellerden birini seçerseniz daha özgür olursunuz.

YENİ YIL COŞKUSU TIRNAKLARINIZDA

Lila profnails tırnak tasarım stüdyosu

Daha kalıcı ve temiz bir görünüm için manikür işlemini makine ile yapıyoruz. Ardından üç haftaya kadar dayanıklı kalıcı oje uyguluyoruz. Siz hayal edin biz tırnaklarınıza çizelim. Gecenin en süslü tırnakları sizin olsun.

Partinin yıldızı sen ol

Sıradaki haber yükleniyor...
holder